Ascendant horoscoop | Waarzegger artikelen | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Ascendant horoscoop | Waarzegger artikelen | Waarzegging.nl

Toekomst voorspellen

Welkom, ik ben je waarzegster en hier vind je advies dat je helpt jezelf beter te begrijpen. Niemand kan je toekomst voorspellen, enkel jij bent verantwoordelijk voor je toekomst. Echter je kan wel meer te weten te komen over je toekomst. De waarzegster, toekomst voorspellen, tarot, horoscopen zijn allen wegwijzers om je zelfinzicht te vergroten! Op deze manier helpt de waarzegger jou je eigen toekomst te voorspellen. Aangezien jij verantwoordelijk bent voor je toekomstvoorspellingen raadt Waarzegging.nl je aan om alle toekomst voorspellingen te proberen!


Aub, like ons op (artikelen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.)Ascendant horoscoop - Rijzend teken


In de astrologie geeft het ascendant (ook bekend als rijzend teken) meer diepte aan je persoonlijkheid dan je sterrenbeeld dat doet. Veel van ons zijn enkel bekend met ons sterrenbeeld en weten niet dat dit slechts de basis van je horoscoop is. Om een gedetailleerder persoonlijkheidsprofiel te krijgen kijken astrologen naar

Rijzend teken

en

maanteken

Veel astrologen zijn overtuigd dat het Rijzende teken, ook bekend als ascendant, net zo belangrijk is als ons sterrenbeeld.


Een karakter of persoonlijkheid heeft veel verschillende lagen en is ingewikkeld, om die reden is 1 omschrijving van een sterrenbeeld vaak niet genoeg. Twee mensen met hetzelfde sterrenbeeld hoeven helemaal niet op elkaar te lijken. Dit is waar je ascendant meer informatie kan geven over je horoscoop.


Je sterrenbeeld beschrijft je ware aard en je ascendant beschrijft wat jij laat zien aan de buitenwereld. Je ascendant geeft aan hoe jij omgaat met anderen en jezelf presenteert. Om die reden wordt je ascendant ook wel je publieke masker genoemd waarmee we onze ware aard (je sterrenbeeld) niet laten zien. Om die reden is het


Daarnaast beschrijft je ascendant ook wat je aantrekt in je leven. Ben je op zoek naar macht, liefde, schoonheid of iets anders? Sommige astrologen geloven dat het rijzende teken om die reden ook gerelateerd is aan je uiterlijk en gezondheid.


Sommige mensen zeggen dat hoe meer persoonlijke groei je doormaakt en jezelf accepteert wie je bent het effect van je ascendant afneemt en je sterrenbeeld zich steeds meer openbaart.


Het rijzende teken, ook bekend als ascendant, wordt bepaald door je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Benieuwd naar je ascendant? Gebruik onze

Ascendant berekenen

Homepage Terug naar de artikelen