Chinese Horoscoop 2017 - De horoscoop Draak 2017

Chinese Horoscoop 2017 - Jaar van de Haan

Het jaar van de Haan start op 28 januari 2017. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2017 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties en dat je met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van jouw Chinese horoscoop 2017.


Het Chinese Sterrenbeeld Haan is het symbool voor moed, eerlijkheid en ambitie. Daarom zijn dit terugkerende thema's in jouw Chinese horoscoop 2017 voorspellingen. Veel nieuwe ideeën en kansen zullen jouw pad kruizen en het is aan jou of je ervoor kiest om ze te volgen. Wees eerlijk tegen jezelf en anderen en luister naar je innerlijke stem als je een beslissing maakt over welke weg je kiest. Laat de Moed van de Haan je helpen om niet bang te zijn voor verandering. Als je iets besluit vraag jezelf dan altijd of datgene wat je wilt gaan doen goed is voor jezelf én anderen. De Yang energie van de Haan zorgt soms voor roekeloze beslissingen. Deel je gedachten met anderen en je zult merken dat dit helpt in het maken van de juiste keuzes.


Je gratis Chinese horoscoop 2017 adviseert je om je hart te volgen in 2017 en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen. Richt jezelf op:

  • Geniet van het proces in plaats van dat je je alleen focust op het doel.
  • Deel je positieve energie met degenen van wie je houdt en anderen die je hulp en compassie nodig hebben.
  • Houd een open mind; oordeel niet te snel over een mening die anders is dan die van jou. Probeer de ander te begrijpen.

Chinese horoscoop 2017 Draak

Je geboortedatum geeft aan dat je een Draak bent. De Draak is het vijfde dier van de Chinese sterrenbeelden en staat voor vertrouwen en ambitie. Je Chinese horoscoop 2017 wijst op moed, intelligentie, enthousiasme maar ook op ongeduld. Je Draak energie zal aanwezig zijn in alle aspecten van het leven in het jaar van de Haan. Richt jezelf op vrede, harmonie en compassie in 2017.


Chinese liefdeshoroscoop Draak

De draak horoscoop is gerelateerd aan gepassioneerde mensen. Jouw enthousiasme en krachtige energie kan soms een ander overweldigen, zodat ze geen ruimte meer voelen om te ademen. Neem een stap terug en bekijk wat er gebeurt. Luister naar je partner, neem een diepe adem en probeer je op een dieper niveau met de ander te verbinden. Laat de liefde vrij bewegen en je kunt voelen hoe het is om de passie op een dieper niveau te delen. Vertrouw jezelf Draak net zo goed als de ander; hou van jezelf en de ander is het advies van de Chinese horoscoop in 2017.


Chinese carriere horoscoop Draak

Omdat de Draak ambitieus is en een drive heeft om zijn carrière succesvol te maken, lukt de Draak dat regelmatig. Jouw uitdaging volgens je horoscoop in 2017 is om jezelf niet in het spel te verliezen. In het jaar van de Haan welke een hoop Yang energie heeft, is dit een potentieel risico voor jou. Sta af en toe even stil en vraag jezelf dan of je nog steeds de dingen aan het doen bent die belangrijk voor jou zijn. Als het antwoord nee is, dan weet je wat je moet doen. Onthoud dat de verandering niet radicaal hoeft te zijn. Soms is een eerlijk gesprek met je baas of collega genoeg om je onvrede te sussen. Probeer om eerlijk en open te zijn, want dit heeft het meeste effect. Doe dit en je zult het maximale uit je Chinese jaar horoscoop in 2017 halen.


Chinese gezondheidshoroscoop Draak

Jouw Chinese sterrenbeeld Draak geeft aan dat enige dagelijkse structuur belangrijk voor jouw gezondheid is omdat je gepassioneerd leeft en soms je gezondheid vergeet. Zorg er daarom voor dat je voldoende slaapt, gezond eet en voldoende beweegt. Houd je geest gezond door te mediteren. Dit zal er ook voor zorgen dat je gezondheid verbetert volgend jouw Chinese horoscoop 2017.


 

Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!


privacy policy