Chinese horoscoop 2017 - De horoscoop Paard 2017

Chinese Horoscoop 2017 - Jaar van de Haan

Het jaar van de Haan start op 28 januari 2017. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2017 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties en dat je met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van jouw Chinese horoscoop 2017.


Het Chinese Sterrenbeeld Haan is het symbool voor moed, eerlijkheid en ambitie. Daarom zijn dit terugkerende thema's in jouw Chinese horoscoop 2017 voorspellingen. Veel nieuwe ideeën en kansen zullen jouw pad kruizen en het is aan jou of je ervoor kiest om ze te volgen. Wees eerlijk tegen jezelf en anderen en luister naar je innerlijke stem als je een beslissing maakt over welke weg je kiest. Laat de Moed van de Haan je helpen om niet bang te zijn voor verandering. Als je iets besluit vraag jezelf dan altijd of datgene wat je wilt gaan doen goed is voor jezelf én anderen. De Yang energie van de Haan zorgt soms voor roekeloze beslissingen. Deel je gedachten met anderen en je zult merken dat dit helpt in het maken van de juiste keuzes.


Je gratis Chinese horoscoop 2017 adviseert je om je hart te volgen in 2017 en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen. Richt jezelf op:

  • Geniet van het proces in plaats van dat je je alleen focust op het doel.
  • Deel je positieve energie met degenen van wie je houdt en anderen die je hulp en compassie nodig hebben.
  • Houd een open mind; oordeel niet te snel over een mening die anders is dan die van jou. Probeer de ander te begrijpen.

Chinese horoscoop 2017 Paard

Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Paard is. Het Paard het zevende Chinese sterrenbeeld en staat voor hardwerkende en betrouwbare mensen. De Yang energie die het Paard heeft is positief en extravert. Verder geeft je Chinese jaarhoroscoop aan dat je vol zit met energie en ervan houdt zaken in werking te stellen. Je Paard energie zal op alle vlakken in je leven tot uiting komen in 2017. Richt je op vrede, harmonie en compassie in het Chinses jaar van de Haan.


Chinese liefdeshoroscoop Paard

De Chinese horoscoop Paard relateert aan populaire en energieke mensen. Met zowel de Haan en Paard energie in 2017, zullen de emoties soms hoog oplopen dus verwacht wat opwinding in je liefdesleven! Om de Yang energie in balans te houden, neem af en toe een stapje terug en observeer wat er gebeurt. Probeer de ander te begrijpen, luister naar hem en laat je waardering zien. Op deze manier kan een mooie diepe verbinding ontstaan tussen jou en de ander. Jouw Chinese horoscoop 2017 wenst jou liefde, begrip en compassie.


Chinese carriere horoscoop Paard

Het Chinese horoscoop sterrenbeeld Paard is gefocust op het bereiken van doelen en is erg actief. Jouw collega's zijn belangrijk voor je omdat je het fijn vindt om tussen de mensen te zijn en je ervaringen te delen. Je hebt ook de neiging om goedkeuring te zoeken van anderen en je vindt het leuk om gevleid te worden. Het jaar van de Haan brengt eerlijkheid. Confronteer jezelf Paard en je behoefte om goedkeuring te zoeken. Denk er aan dat de enige goedkeuring die belangrijk is, is de goedkeuring van jezelf. Dit betekent niet dat je niet naar anderen hoeft te luisteren, integendeel. Probeer hun mening te begrijpen, leer er van maar laat het geen effect hebben op je zelfvertrouwen. Dit zal de uitkomst van je Chinese horoscoop in 2017 vergroten.


Chinese gezondheidshoroscoop Paard

Jouw Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je vol met energie zit en je klaar bent voor actie. Dat is mooi! Maar doe niet te veel. Omdat Paarden zoveel positieve energie en enthousiasme bezitten, hebben ze de neiging om soms te veel te doen en dit heeft een negatief effect op hun gezondheid. Bedenk je dat de balans tussen het lichaam, de geest en de ziel het belangrijkste is om een goede gezondheid te krijgen. Luister naar het advies van de Chinese horoscoop 2017 en je zult genieten van een gezond Chinees jaar in 2017!


 

Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!


privacy policy