Chinese Horoscoop 2017 - De horoscoop Rat 2017

Chinese Horoscoop 2017 - Jaar van de Haan

Het jaar van de Haan start op 28 januari 2017. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2017 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties en dat je met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van jouw Chinese horoscoop 2017.


Het Chinese Sterrenbeeld Haan is het symbool voor moed, eerlijkheid en ambitie. Daarom zijn dit terugkerende thema's in jouw Chinese horoscoop 2017 voorspellingen. Veel nieuwe ideeën en kansen zullen jouw pad kruizen en het is aan jou of je ervoor kiest om ze te volgen. Wees eerlijk tegen jezelf en anderen en luister naar je innerlijke stem als je een beslissing maakt over welke weg je kiest. Laat de Moed van de Haan je helpen om niet bang te zijn voor verandering. Als je iets besluit vraag jezelf dan altijd of datgene wat je wilt gaan doen goed is voor jezelf én anderen. De Yang energie van de Haan zorgt soms voor roekeloze beslissingen. Deel je gedachten met anderen en je zult merken dat dit helpt in het maken van de juiste keuzes.


Je gratis Chinese horoscoop 2017 adviseert je om je hart te volgen in 2017 en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen. Richt jezelf op:

  • Geniet van het proces in plaats van dat je je alleen focust op het doel.
  • Deel je positieve energie met degenen van wie je houdt en anderen die je hulp en compassie nodig hebben.
  • Houd een open mind; oordeel niet te snel over een mening die anders is dan die van jou. Probeer de ander te begrijpen.

Chinese horoscoop 2017 Rat

Je geboortedatum geeft aan dat je een Rat bent. De Rat is het eerste dier in de Chinese astrologie en is bekend om positiviteit en innerlijke vrede. De Rat werkt goed door flexibel te zijn in relatie tot anderen en door zich te richten op zijn dierbaren. Je Chinese jaarhoroscoop 2017 geeft aan dat je erg energiek bent en de moed hebt om de zaken te doen die gedaan moeten worden. Je Rattenenergie zal aanwezig zijn in alle aspecten van het leven in het Chinese jaar van de Haan. Richt jezelf op vrede, harmonie en compassie in 2017!


Chinese liefdeshoroscoop Rat

De Rat horoscoop wijst op charmante mensen met een focus op liefde. Liefde is belangrijk voor jou en eerlijkheid staat voor jou centraal in het jaar van de Haan. Wees eerlijk tegen jezelf en luister naar je eigen behoeftes. Ben je eerlijk tegen jezelf en je partner? Communiceer goed met je partner en breng eventuele misverstanden uit de wereld. Eerlijk zijn tegen elkaar zal uiteindelijk leiden tot mooie liefdevolle momenten. Enkele vrijgezelle Ratten zullen de ware liefde vinden. Maar vergeet niet: openheid is belangrijk en oordeel niet te snel, anders zal de liefde voorbijgaan! Vertrouw jezelf en je partner om zo maximaal voordeel te halen uit je Chinese horoscoop in 2017!


Chinese carriere horoscoop Rat

Chinese astrologie vertelt ons dat je Chinese sterrenbeeld is gefocussed op welvaart en bereidheid te werken voor succes. Als de Rat zich goed voelt dan is deze houding voordelig voor hemzelf maar ook voor anderen. Echter, als de Rat veel negativiteit ervaart, wordt hij aggressief en zelfzuchtig. Om vooruitgang in je carrière te boeken dien je je te richten op je passie om te presteren en je compassie voor anderen. Je Chinese horoscoop 2017 adviseert je om te vertrouwen op anderen, je innerlijke vrede te vinden en flexibel te blijven in elke omstandigheid die zich voordoet.


Chinese gezondheidshoroscoop Rat

Je Chinese horoscoop sterrenbeeld geeft een gedrevenheid voor succes aan en behoefte om erkend te worden. Zowel de Rat als de Haan zijn sterrenbeelden met Yang energie. Dit betekent dat er veel energie in je zit om gezonder te gaan leven. Richt je ook op Yin energie om zo in balans te blijven. Je Chinese gezondheidshoroscoop 2017 voorspelt dat je gezondheidsdoelstellingen voor 2017 makkelijker zult halen als je in balans bent.


 

Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!


privacy policy