Chinese Horoscoop 2017 - De horoscoop Tijger 2017

Chinese Horoscoop 2017 - Jaar van de Haan

Het jaar van de Haan start op 28 januari 2017. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2017 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties en dat je met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van jouw Chinese horoscoop 2017.


Het Chinese Sterrenbeeld Haan is het symbool voor moed, eerlijkheid en ambitie. Daarom zijn dit terugkerende thema's in jouw Chinese horoscoop 2017 voorspellingen. Veel nieuwe ideeën en kansen zullen jouw pad kruizen en het is aan jou of je ervoor kiest om ze te volgen. Wees eerlijk tegen jezelf en anderen en luister naar je innerlijke stem als je een beslissing maakt over welke weg je kiest. Laat de Moed van de Haan je helpen om niet bang te zijn voor verandering. Als je iets besluit vraag jezelf dan altijd of datgene wat je wilt gaan doen goed is voor jezelf én anderen. De Yang energie van de Haan zorgt soms voor roekeloze beslissingen. Deel je gedachten met anderen en je zult merken dat dit helpt in het maken van de juiste keuzes.


Je gratis Chinese horoscoop 2017 adviseert je om je hart te volgen in 2017 en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen. Richt jezelf op:

  • Geniet van het proces in plaats van dat je je alleen focust op het doel.
  • Deel je positieve energie met degenen van wie je houdt en anderen die je hulp en compassie nodig hebben.
  • Houd een open mind; oordeel niet te snel over een mening die anders is dan die van jou. Probeer de ander te begrijpen.

Chinese horoscoop 2017 Tijger

Je geboortedatum geeft aan dat je een Tijger bent. De Tijger is het derde dier in de Chinese astrologie en staat voor moed en trouw. Tevens geeft je Chinese horoscoop aan dat je veel kracht bezit en tegelijkertijd ook erg gevoelig bent. Jouw Tijger energie zal aanwezig zijn op alle gebieden van je leven in het Chinese jaar van de Haan. Richt je op vrede, harmonie en compassie in 2017!


Chinese liefdeshoroscoop Tijger

De Tijger Chinese horoscoop relateert aan tolerante mensen die duidelijk communiceren. Voor hen is liefde iets waardevols wat met de grootste zorg behandeld moet worden. Omdat Tijgers een natuurlijk vertrouwen hebben in anderen kunnen ze vrij gemakkelijk de liefde vrij laten stromen zonder dat ze daar iets voor terug vragen. Wanneer je in een slechte bui bent dan kun je radicaal worden wat misschien je liefdesleven kan bedreigen. Blijf in balans en luister naar je echte behoeften, is het advies van de Chinese horoscoop in 2017.


Chinese carriere horoscoop Tijger

Jouw Chinese Tijger horoscoop is gefocust op vooruitgang en het maken van veranderingen in jouw carrière waar je persoonlijke groei van profiteert. Zowel de Tijger als de Haan hebben sterke Yang energie. Daarom is het belangrijk om ook naar je Yin zijde te luisteren. De veranderingen die je wilt maken hoeven niet radicaal (Yang) te zijn maar kunnen ook al effectief zijn wanneer ze klein (Yin) zijn. Houd in gedachten dat alles in deze wereld stap voor stap in zijn eigen tempo verandert. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de natuur waar alles verandert, maar elke keer in kleine stapjes. Op deze manier kun je ook genieten van het proces en blijf je in balans met je Yin zijde. Ontdek nieuwe kansen als dat goed voelt, is het advies van jouw Chinese horoscoop 2017.


Chinese gezondheidshoroscoop Tijger

Jouw Chinese sterrenbeeld Tijger zegt dat jij een hoop krachtige Yang energie hebt, wat fantastisch is voor het behalen van jouw gezondheidsdoelstellingen. Onthoud dat je niet alleen een gezond lichaam nodig hebt maar ook een gezonde geest en ziel. Daarom raden we je in het Chinese jaar van de Haan aan om extra aandacht te schenken aan oefeningen voor de geest zoals meditatie of langzame lichaamsoefeningen zoals yoga. Zo houdt je je lichaam, geest en ziel in balans. Slaap, eet en beweeg goed in dit Chinese horoscoop jaar in 2017.


 

Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!


privacy policy