Leeuw daghoroscoop | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Leeuw daghoroscoop | Waarzegging.nl

Daghoroscoop leeuw

Je sterrenbeeld is leeuw. Bekijk je gratis daghoroscoop voor 18-10-2018


Je horoscoop geeft aan dat mislukking niet bestaat. Alleen feedback bestaat. Accepteer die feedback en leer van de ervaring! Zorg dat je niet onderdeel van het probleem bent, maar onderdeel van de oplossing. Wees het licht niet de duisternis. Wees moedig en vertrouw wat je gevoel je zegt. Volg je positieve intentie en heb vertrouwen in je eigen oordeel!

 

Meer informatie over leeuw sterrenbeeld


Leeuw horoscoop

De Leeuw is het vijfde sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 23 juli en 22 augustus. Leeuw energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Leeuw horoscoop.


Leeuw horoscoop - positieve karaktereigenschappen

Over het algemeen vertegenwoordigt het sterrenbeeld Leeuw mensen die gepassioneerd en genereus zijn. De leeuw heeft vertrouwen in mensen om zich heen en behandelt hun koninklijk. Met hun creatieve brein zijn zij goed in het bedenken van oplossingen. Als zij in een goede bui zijn dan werkt hun enthousiasme erg aanstekelijk.


Leeuw horoscoop - negatieve karaktereigenschappen

Aangezien het sterrenbeeld Leeuw gepassioneerde personen vertegenwoordigt kan het zo zijn dat zij iets te zelfverzekerd en doelgerichte personen. In deze modus verliezen zij uit het oog wat hun omgeving wilt en draven ze door. De Leeuw doet er verstandig aan ervoor te waken dat de zelfverzekerdheid niet doorslaat in zelfingenomenheid.


Bekijk je horoscoop voor 2018 hier
Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen

Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook! Tweet