Boogschutter horoscoop 2017

Generieke horoscoop 2017

Vorig jaar vertelde de waarzegger je dat wat je zaait is wat je oogst. Je horoscoop adviseerde om je te richten op positiviteit om zo positieve resultaten te creëren. Daarnaast gaf hij aan dat je uitdagingen met vertrouwen moest aangaan en dat je deze uitdagingen als leerervaring moest beschouwen. De waarzegger hoopt dat je erin geslaagd bent dit te doen en zal je nieuw advies geven gebaseerd op je geboortedatum. Maak in 2017 gebruik van deze universele wijsheid in je dagelijkse leven.


In het algemeen zal 2017 iets meer uitdagend zijn dan 2016. Gelukkig heb je bepaalde vaardigheden in het verleden verkregen die je zullen helpen om de uitdagingen in 2017 aan te kunnen. Neem verantwoordelijkheid voor je acties en pas positieve pro-activiteit toe wanneer je wordt geconfronteerd met deze uitdagingen. Dit zal makkelijker tot positieve verandering leiden. Draag bij aan een betere wereld voor iedereen! Promoot waar je van houdt in plaats van te zeuren over wat je niet leuk vindt. Check altijd of de actie die je wilt gaan doen zowel voordelig is voor JEZELF als voor ANDEREN. Dit betekent dat je acties gebaseerd moeten zijn op liefde en nederigheid.


Acceptatie en loslaten zijn twee andere belangrijke thema's in 2017. Er bestaan teveel (onbevestigde) meningen. Je jaarhoroscoop 2017 adviseert je daarom om te proberen niet zo vaak het gedrag van andere mensen te veroordelen. Het is een stuk waardevoller om de beweegredenen te onderzoeken van dit gedrag. Probeer de mening van anderen te begrijpen. Het beter begrijpen van anderen leidt tot meer liefde. Een ander voordeel van dit loslaten is dat je jezelf er niet meer mee hebt.


Je gratis jaarhoroscoop 2017 adviseert je om je te richten op zelfbewustzijn. Dit zal een positief effect hebben op verschillende apsecten van je leven. Help mee aan een betere wereld voor jezelf en voor anderen door:

  • Focus op positieve proactiviteit. Dit betekent dat je de situatie accepteert zoals hij is. Dankzij deze acceptatie zal je de mogelijkheid hebben positieve verandering aan te brengen in je huidige leven.
  • Zorg voor jezelf om in staat te zijn naar anderen om te kijken. Compassie voor anderen begint bij een goede zorg voor jezelf.
  • Probeer je oordeel over een ander aan de kant te zetten. Zoek eerst naar de positieve intentie van deze persoon, want die is er altijd! Wees moedig genoeg om op onderzoek te gaan!

Horoscoop 2017 Boogschutter

Naast de generieke horoscoop 2017 heeft jouw specifieke sterrenbeeld Boogschutter, geboren tussen 22 november en 21 december, ook invloed op jouw leven in 2017. De Boogschutter is het negende sterrenbeeld en heeft als positieve eigenschappen optimisme en een experimentele aanpak. Je jaarhoroscoop geeft aan dat je je in 2017 moet richten op deze eigenschappen. Jij bent in staat om veel te geven aan anderen en als consequentie daarvan (karma) zul je automatisch ook veel ontvangen.


Liefdeshoroscoop Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter wijst op veel optimisme en compassie. Jouw optimisme zorgt ervoor dat de liefde vrijer kan stromen. Daarnaast is de Boogschutter in staat om met compassie te kijken naar de tekortkomingen van andeen. Je liefdeshoroscoop adviseert je om je experimentele aanpak te combineren met je optimisme en je compassie om je (liefdes)relaties nog verder te ontwikkelen in 2017. Onthoud dat het leven niet bepaald wordt door de liefde, maar dat de liefde het leven wel de moeite waard maakt!


Quote liefdeshoroscoop Boogschutter

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2017.

Waar er liefde is daar is leven.


Mahatma Ghandi


Carriere horoscoop Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter geeft aan dat optimisme en een experimentele aanpak belangrijk zijn voor jou. Dit zou kunnen betekenen dat jij, Boogschutter, dit jaar een andere weg in moet gaan wat betreft je carrière. Dit betekent niet per se dat je moet stoppen met je huidige werk, maar bijvoorbeeld dat je er nieuwe mogelijkheden moet ontdekken. Je carrièrehoroscoop adviseert je om jouw optimisme en toewijding toe te passen in je dagelijkse carrière. Breng je plezier in je werk tot een maximum!


Gezondheidshoroscoop Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter wijst op een experimentele aard. Dit kan je helpen bij je zoektocht naar wat je werkelijk wilt doen in 2017. Als je doet waar je van houdt, en houdt van wat je doet, zijn je gezondheidsdoelstellingen zoveel makkelijker te bereiken. Je gezondheidshoroscoop adviseert je om je optimistische kijk toe te passen op je gezondheid en te genieten van de zoektocht naar je ware zelf! 
Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!