Horoscoop 2017 | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Horoscoop 2017 | Waarzegging.nl

Leeuw horoscoop 2017

Generieke horoscoop 2017

Vorig jaar vertelde de waarzegger je dat wat je zaait is wat je oogst. Je horoscoop adviseerde om je te richten op positiviteit om zo positieve resultaten te creëren. Daarnaast gaf hij aan dat je uitdagingen met vertrouwen moest aangaan en dat je deze uitdagingen als leerervaring moest beschouwen. De waarzegger hoopt dat je erin geslaagd bent dit te doen en zal je nieuw advies geven gebaseerd op je geboortedatum. Maak in 2017 gebruik van deze universele wijsheid in je dagelijkse leven.


In het algemeen zal 2017 iets meer uitdagend zijn dan 2016. Gelukkig heb je bepaalde vaardigheden in het verleden verkregen die je zullen helpen om de uitdagingen in 2017 aan te kunnen. Neem verantwoordelijkheid voor je acties en pas positieve pro-activiteit toe wanneer je wordt geconfronteerd met deze uitdagingen. Dit zal makkelijker tot positieve verandering leiden. Draag bij aan een betere wereld voor iedereen! Promoot waar je van houdt in plaats van te zeuren over wat je niet leuk vindt. Check altijd of de actie die je wilt gaan doen zowel voordelig is voor JEZELF als voor ANDEREN. Dit betekent dat je acties gebaseerd moeten zijn op liefde en nederigheid.


Acceptatie en loslaten zijn twee andere belangrijke thema's in 2017. Er bestaan teveel (onbevestigde) meningen. Je jaarhoroscoop 2017 adviseert je daarom om te proberen niet zo vaak het gedrag van andere mensen te veroordelen. Het is een stuk waardevoller om de beweegredenen te onderzoeken van dit gedrag. Probeer de mening van anderen te begrijpen. Het beter begrijpen van anderen leidt tot meer liefde. Een ander voordeel van dit loslaten is dat je jezelf er niet meer mee hebt.


Je gratis jaarhoroscoop 2017 adviseert je om je te richten op zelfbewustzijn. Dit zal een positief effect hebben op verschillende apsecten van je leven. Help mee aan een betere wereld voor jezelf en voor anderen door:

  • Focus op positieve proactiviteit. Dit betekent dat je de situatie accepteert zoals hij is. Dankzij deze acceptatie zal je de mogelijkheid hebben positieve verandering aan te brengen in je huidige leven.
  • Zorg voor jezelf om in staat te zijn naar anderen om te kijken. Compassie voor anderen begint bij een goede zorg voor jezelf.
  • Probeer je oordeel over een ander aan de kant te zetten. Zoek eerst naar de positieve intentie van deze persoon, want die is er altijd! Wees moedig genoeg om op onderzoek te gaan!

Horoscoop 2017 Leeuw

Naast de generieke horoscoop in 2017 heeft jouw sterrenbeeld Leeuw, geboren tussen 23 juli en 22 augustus, ook invloed op jouw leven in 2017. De Leeuw is het vijfde sterrenbeeld en heeft als positieve eigenschappen mildheid en humor. Je jaarhoroscoop geeft aan dat je je moet richten op deze eigenschappen in 2017. Jij bent in staat om veel te geven aan anderen en als consequentie daarvan (karma) zul je automatisch ook veel ontvangen.


Liefdeshoroscoop Leeuw

De Leeuw wil een warm hart uitdragen naar anderen. De vrijgevigheid van de Leeuw, in combinatie met een gezonde dosis humor maakt het mogelijk om de liefde vrij te laten stromen. Je omgeving weet dat ze op je kunnen vertrouwen als je goed in je vel zit. Vergeet echter jezelf niet in je vrijgevigheid naar anderen. Om naar anderen te kunnen omzien, moet je eerst voor je zelf zorgen. Onthoud dat jouw vrijgevigheid en humor krachten bundelen in deze wereld. Volg je hart, volg de voorspellingen van jouw liefdeshoroscoop 2017.


Quote liefdeshoroscoop Leeuw

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2017.

Vergeet niet om ook van jezelf te houden.


Mason Cooley


Carriere horoscoop Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw geeft aan dat je ook graag een gezonde dosis humor wil toepassen in je carrière. Dit betekent niet dat je niet op een professionele wijze handelt. Net als vorig jaar is toewijding belangrijk voor jou. De Leeuw wil gezien worden als een betrouwbaar persoon. Stel duidelijke doelen wat betreft je carrière en gebruik een goede dosis discipline om deze doelen te bereiken. Op deze manier kan je de resultaten van jouw carrièrehoroscoop 2017 tot een maximum brengen.


Gezondheidshoroscoop Leeuw

Aangezien het sterrenbeeld Leeuw voor een vrijgevig persoon staat, is het van belang je inspanningen in te zetten voor een gezonde levensstijl. Voor jou werkt het het beste om te sporten met anderen of je gezonde eetgewoontes te delen met mensen die dezelfde doelen hebben. Als je gezondheidsdoelstellingen vaststelt voor 2017, zoek dan iemand waar je die ervaring mee kan delen! Deze aanpak maakt het makkelijker om de resultaten van jouw gezondheidshoroscoop 2017 te vergroten. 
Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!