Vissen horoscoop 2017

Generieke horoscoop 2017

Vorig jaar vertelde de waarzegger je dat wat je zaait is wat je oogst. Je horoscoop adviseerde om je te richten op positiviteit om zo positieve resultaten te creëren. Daarnaast gaf hij aan dat je uitdagingen met vertrouwen moest aangaan en dat je deze uitdagingen als leerervaring moest beschouwen. De waarzegger hoopt dat je erin geslaagd bent dit te doen en zal je nieuw advies geven gebaseerd op je geboortedatum. Maak in 2017 gebruik van deze universele wijsheid in je dagelijkse leven.


In het algemeen zal 2017 iets meer uitdagend zijn dan 2016. Gelukkig heb je bepaalde vaardigheden in het verleden verkregen die je zullen helpen om de uitdagingen in 2017 aan te kunnen. Neem verantwoordelijkheid voor je acties en pas positieve pro-activiteit toe wanneer je wordt geconfronteerd met deze uitdagingen. Dit zal makkelijker tot positieve verandering leiden. Draag bij aan een betere wereld voor iedereen! Promoot waar je van houdt in plaats van te zeuren over wat je niet leuk vindt. Check altijd of de actie die je wilt gaan doen zowel voordelig is voor JEZELF als voor ANDEREN. Dit betekent dat je acties gebaseerd moeten zijn op liefde en nederigheid.


Acceptatie en loslaten zijn twee andere belangrijke thema's in 2017. Er bestaan teveel (onbevestigde) meningen. Je jaarhoroscoop 2017 adviseert je daarom om te proberen niet zo vaak het gedrag van andere mensen te veroordelen. Het is een stuk waardevoller om de beweegredenen te onderzoeken van dit gedrag. Probeer de mening van anderen te begrijpen. Het beter begrijpen van anderen leidt tot meer liefde. Een ander voordeel van dit loslaten is dat je jezelf er niet meer mee hebt.


Je gratis jaarhoroscoop 2017 adviseert je om je te richten op zelfbewustzijn. Dit zal een positief effect hebben op verschillende apsecten van je leven. Help mee aan een betere wereld voor jezelf en voor anderen door:

  • Focus op positieve proactiviteit. Dit betekent dat je de situatie accepteert zoals hij is. Dankzij deze acceptatie zal je de mogelijkheid hebben positieve verandering aan te brengen in je huidige leven.
  • Zorg voor jezelf om in staat te zijn naar anderen om te kijken. Compassie voor anderen begint bij een goede zorg voor jezelf.
  • Probeer je oordeel over een ander aan de kant te zetten. Zoek eerst naar de positieve intentie van deze persoon, want die is er altijd! Wees moedig genoeg om op onderzoek te gaan!

Horoscoop 2017 Vissen

Naast de generieke horoscoop heeft jouw sterrenbeeld Vissen, geboren tussen 19 februari en 20 maart, ook invloed op jouw leven in 2017. Het sterrenbeeld Vissen is het twaalfde sterrenbeeld en heeft als positieve eigenschappen wijsheid en vriendelijkheid. Jouw jaarhoroscoop geeft aan dat je je in 2017 moet richten op deze eigenschappen. Jij bent in staat om veel te geven aan anderen en als consequentie daarvan (karma) zul je automatisch ook veel ontvangen.


Liefdeshoroscoop Vissen

Het sterrenbeeld Vissen wijst op de behoefte aan betekenisvolle relaties die wijsheid en vriendelijkheid uitstralen. Vissen zijn warmhartige mensen en vormen zo erg goed gezelschap. Het advies van jouw liefdeshoroscoop 2017 is, net als vorig jaar, om je te richten op gelijkheid in je relaties. Een combinatie van liefde en wijsheid zullen je helpen om het maximale uit je liefdeshoroscoop te halen!


Quote liefdeshoroscoop Vissen

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2017.

Iemand is geliefd omdat iemand geliefd is. Er is geen reden nodig om te houden van iemand.


Paulo Coelho


Carriere horoscoop Vissen

Het sterrenbeeld Vissen geeft aan dat je in je carrière voordeel kan doen met jouw unieke combinatie van wijsheid en vriendelijkheid. Er wordt vaak gedacht dat men hard en agressief moet handelen om zijn of haar carrièredoelen te behalen. Integendeel! Pak elke situatie die je tegenkomt in je werk aan met liefde en wijsheid Vissen en ontdek dat je op deze manier het maximale kan halen uit je carrièrehoroscoop 2017


Gezondheidshoroscoop Vissen

Het sterrenbeeld Vissen heeft de juiste balans nodig tussen mind, body en soul. Stel op een slimme manier je gezondheidsdoelstellingen. Sport, voeding, slaap maar ook geestelijke activiteiten zoals mindfulness of meditatie zijn belangrijk. Pluk de vruchten van jouw gezondheidshoroscoop 2017! 
Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!