Horoscoop 2017 | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Horoscoop 2017 | Waarzegging.nl

Waterman horoscoop 2017

Generieke horoscoop 2017

Vorig jaar vertelde de waarzegger je dat wat je zaait is wat je oogst. Je horoscoop adviseerde om je te richten op positiviteit om zo positieve resultaten te creëren. Daarnaast gaf hij aan dat je uitdagingen met vertrouwen moest aangaan en dat je deze uitdagingen als leerervaring moest beschouwen. De waarzegger hoopt dat je erin geslaagd bent dit te doen en zal je nieuw advies geven gebaseerd op je geboortedatum. Maak in 2017 gebruik van deze universele wijsheid in je dagelijkse leven.


In het algemeen zal 2017 iets meer uitdagend zijn dan 2016. Gelukkig heb je bepaalde vaardigheden in het verleden verkregen die je zullen helpen om de uitdagingen in 2017 aan te kunnen. Neem verantwoordelijkheid voor je acties en pas positieve pro-activiteit toe wanneer je wordt geconfronteerd met deze uitdagingen. Dit zal makkelijker tot positieve verandering leiden. Draag bij aan een betere wereld voor iedereen! Promoot waar je van houdt in plaats van te zeuren over wat je niet leuk vindt. Check altijd of de actie die je wilt gaan doen zowel voordelig is voor JEZELF als voor ANDEREN. Dit betekent dat je acties gebaseerd moeten zijn op liefde en nederigheid.


Acceptatie en loslaten zijn twee andere belangrijke thema's in 2017. Er bestaan teveel (onbevestigde) meningen. Je jaarhoroscoop 2017 adviseert je daarom om te proberen niet zo vaak het gedrag van andere mensen te veroordelen. Het is een stuk waardevoller om de beweegredenen te onderzoeken van dit gedrag. Probeer de mening van anderen te begrijpen. Het beter begrijpen van anderen leidt tot meer liefde. Een ander voordeel van dit loslaten is dat je jezelf er niet meer mee hebt.


Je gratis jaarhoroscoop 2017 adviseert je om je te richten op zelfbewustzijn. Dit zal een positief effect hebben op verschillende apsecten van je leven. Help mee aan een betere wereld voor jezelf en voor anderen door:

  • Focus op positieve proactiviteit. Dit betekent dat je de situatie accepteert zoals hij is. Dankzij deze acceptatie zal je de mogelijkheid hebben positieve verandering aan te brengen in je huidige leven.
  • Zorg voor jezelf om in staat te zijn naar anderen om te kijken. Compassie voor anderen begint bij een goede zorg voor jezelf.
  • Probeer je oordeel over een ander aan de kant te zetten. Zoek eerst naar de positieve intentie van deze persoon, want die is er altijd! Wees moedig genoeg om op onderzoek te gaan!

Horoscoop 2017 Waterman

Naast deze universele waarheden is jouw horoscoop sterrenbeeld Waterman, geboren tussen 20 januari en 18 februari. De Waterman is het 11de sterrenbeeld en zijn positieve eigenschappen zijn wijsheid en vooruitstrevendheid. Jouw Waterman horoscoop geeft aan dat je je zult moeten focussen op deze karakteristieken in 2017. Geef veel aan anderen zonder er iets voor terug te verwachten en als een karmisch gevolg zul je misschien wel iets onverwachts terugkrijgen.


Liefdeshoroscoop Waterman

Het Waterman sterrenbeeld geeft aan dat jij een aanhankelijke minnaar bent die capabel is om wijze beslissingen te maken wanneer het over de liefde gaat. Jij, als een Waterman, kunt gemakkelijk een ander aanvullen door hem of haar liefde en wijs advies te geven. Onthoud dat het begrijpen van een ander altijd begint bij jezelf begrijpen. Waterman, jouw liefdeshoroscoop in 2017 adviseert jou om positieve veranderingen te aken in al jouw (liefdes) relaties en om je wijsheid toe te passen op een liefdevolle manier.


Quote liefdeshoroscoop Waterman

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2017.

Een liefhebbend hart is het begin van alle kennis.


Thomas Carlyle


Carriere horoscoop Waterman

Het sterrenbeeld Waterman geeft aan dat je graag een stap verder wilt in je carrière en betekenisvol werk wilt verrichten. Aangezien de Waterman vaak bekend staat als een goede denker kan hij of zij goed beide kanten van een situatie begrijpen. Om die reden zullen mensen in jouw werkomgeving vaak het advies inwinnen bij jou. Je carrièrehoroscoop 2017 adviseert je om je bereidheid tot vooruitgang nog beter tot uiting te laten komen door mogelijkheden te zoeken om situaties in je werkomgeving te verbeteren. Neem net zoals vorig jaar beslissingen die het groter geheel dienen.


Gezondheidshoroscoop Waterman

Omdat de Waterman gefocust is op vooruitgang en plezier, zullen jouw gezondheidsdoelen makkelijk zijn om te behalen in 2017. In het algemeen verbeteren de dingen die je gelukkig maken ook je levensstandaard. Zorg er daarom voor dat je tijd aan deze dingen besteedt. Waterman, jouw gezondheidshoroscoop 2017 adviseert jou om activiteiten te doen die zowel goed zijn voor jouw fysieke gezondheid als jouw geestelijke gezondheid. 
Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!