ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Astrologie & Tarot

Beoordeling
artikelen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

De link tussen Astrologie en Tarot


Astrologie speelt een heel belangrijke rol in de interpretatie van Tarotkaarten. Ieder sterrenbeeld is gekoppeld aan een van de Tarotkaarten in de Grote Arcana. Deze kaarten omschrijven de essentie van een persoon en deze inspireren ook wanneer iemand verloren is en z’n weg terug moet vinden. Elke Grote Arcana kaart correspondeert met de sterren, manen en planeten in het sterrenbeeld. De combinatie tussen de flexibele, diverse en ietwat abstracte begeleiding van Tarotkaarten en de gestructureerde horoscopen, lijken een andere diepte te geven aan iemands persoonlijke interpretatie. Niemand weet wie begon met het combineren van Tarot en Astrologie, maar men weet dat ze dit al eeuwen geleden deden. Wanneer men kaarten legt voor iemand, dan is het erg nuttig om de powerkaart van die persoon te weten, deze kan namelijk de manier van zijn/haar interpretatie beïnvloeden.


Vind hieronder uit wat de connectie is tussen je sterrenbeeld en tarotkaart!


Ram Tarotkaart: De Keizer

Voor de Ram, jouw Tarotkaart is de Keizer. Deze kaart staat voor loyaliteit en ondersteuning. Jouw sterrenbeeld vertegenwoordigt de persoon waarop jouw vrienden en familie kunnen rekenen en zij houden van jou door deze eigenschap. Jouw bereidwilligheid om andere te helpen is oneindig en met jouw gevoel voor autoriteit zul je veel dingen in het leven bereiken.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


De keizer

Stier Tarotkaart: De Hoge Priester

Voor de Stier, jouw kaart is de Hoge Priester. Deze tarotkaart symboliseert jouw zoektocht naar de grotere betekenis van dingen. Jouw sterrenbeeld houdt ervan om dingen te verkennen en te ontdekken hoe dingen werken voor de belangrijke levenslessen. Wanneer je nieuwe dingen hebt geleerd, houd je ervan om deze nieuwe kennis te delen met anderen.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


De Hogepriester

Tweeling tarotkaart: De Geliefden

Voor de Tweeling, jouw Tarotkaart is de Geliefden. Tweelingen zijn vaak gezegend met het vermogen om beide kanten van de munt te kunnen zien. Helaas kan dit ook leiden tot besluiteloosheid zo af en toe. De Geliefden helpt de Tweeling om de weg te kiezen welk het best past bij hun persoonlijke visie.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


Geliefden

Kreeft Tarotkaart: De Zegewagen

Voor de Kreeft, jouw Tarotkaart is de Zegewagen. De Zegewagen is sterk en een vrijheidszoeker die ervan houdt om nieuwe mensen, dingen en plekken te ontdekken. Jouw sterrenbeeld kiest ervoor om z’n eigen weg te nemen, zelfs als anderen het er niet mee eens zijn. Je sterrenbeeld is moedig en gebruikt z’n goed ontwikkelde intuïtie om hem te leiden.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


Zegewagen

Leeuw Tarotkaart: Kracht

Voor de Leeuw, jouw Tarotkaart is Kracht. De Krachtkaart symboliseert fysieke, emotionele en spirituele kracht. Net zoals het sterrenbeeld, laat de Tarotkaart moed zien, vooral wanneer je problemen moet aanpakken.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


Kracht

Maagd Tarotkaart: De Heremiet

Voor de Maagd, jouw Tarotkaart is de Heremiet. De Heremiet symboliseert introversie en de ontdekking van ons diepere zelf. Net zoals de Heremiet, de Maagd houdt ervan om soms zichzelf terug te trekken van de buitenwereld en in zichzelf te keren om te vertragen en de focus te behouden.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


Heremiet

Weegschaal Tarotkaart: Oordeel

Voor de Weegschaal, jouw Tarotkaart is Oordeel. Oordeel staat voor eerlijkheid en goed beoordeling. Om de juiste beslissing te kunnen maken heb je een juist oordeel nodig en weeg je je verlangen af tegen je behoeften.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


Oordeel

Schorpioen Tarotkaart: Dood

Voor de Schorpioen, jouw Tarotkaart is Dood. Dood is geen negatieve kaart. In tegendeel, het staat voor transformatie en los laten. Jouw sterrenbeeld lijkt te weten dat dingen altijd voorbij zullen gaan, wat jou een wijs persoon maakt.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


Dood

Boogschutter Tarotkaart: Matigheid

Voor de Boogschutter, jouw Tarotkaart is Matigheid. Deze Tarotkaart symboliseert harmonie en balans. Jouw sterrenbeeld is een geboren mediator, altijd in staat om de gemeenschappelijke gronden te vinden. Je bent stabiel en in staat om op een gestage manier te werken zelfs met problemen.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


Matigheid

Steenbok Tarotkaart: De Duivel

Voor de Steenbok, jouw Tarotkaart is de Duivel. De Duivel is geen negatieve kaart. Het weerspiegelt je donkere kant om je spirituele transformatie aan te moedigen. Reflecteer je negatieve gedachten, accepteer ze en verander ze in iets positiefs zodat je de beste versie van jezelf kan worden.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


De Duivel

Waterman Tarotkaart: De Ster

Voor de Waterman, jouw Tarotkaart is de Ster. Deze Tarotkaart symboliseert optimisme en hoop. Je gelooft dat je wensen werkelijkheid kunnen worden. Je kan anderen inspireren met je optimisme en kan anderen overtuigen om ook te geloven dat alles mogelijk is.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


Ster

Vissen Tarotkaart: De Maan

Voor Vissen, jouw Tarotkaart is de Maan. De Maan staat voor onze emoties en voor jou betekent het dat je medelevend bent en je emotionele kant is goed ontwikkeld. Je bent soms overweldigd door onzekerheid en angst.

Klik op de tarotkaart om meer te weten te komen!


De maan


Homepage Terug naar de artikelen