Beoordeling
artikelen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Maanteken, je onderbewuste horoscooptrekken


Wist je dat in Astrologie niet alleen de zon je persoonlijke karaktereigenschappen bepaalt maar dat ook de maan een belangrijke rol hierin speelt? Mensen weten vaak alleen hun sterrenbeeld (ook wel zonneteken) en dit vertelt ons meer over iemands persoonlijkheid. Maar waar het zonneteken je ware persoonlijkheid beschrijft, symboliseert het maanteken het onbewuste deel van je persoonlijkheid.


Het is logisch dat er meer invloeden zijn op het menselijke karakter door de complexiteit ervan. Vaak voelt het alsof er meer lagen zijn in iemands karakter. Het is onmogelijk dat een sterrenbeeld dit allemaal kan samenvatten. Hoe vaak heb je mensen ontmoet met hetzelfde sterrenbeeld die bijna identiek zijn aan elkaar? Dat lijkt onmogelijk. Echter het maanteken zou kunnen helpen om je een andere laag van je persoonlijkheid te leren begrijpen, want deze geeft meer diepte aan je persoonlijkheid. De kans bestaat dat je veel meer over jezelf zult herkennen wanneer je leest over je Maanteken. Daarna is het verstandig om het Zonneteken en het Maanteken te combineren om uit te vogelen welke eigenschappen tegenstrijdig zijn en het kan interessant zijn om daar meer aandacht aan te besteden.


Volgens Astrologie is het Maanteken verbonden met ons emotioneel welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Het laat ons zien wie we echt zijn diep van binnen en waarom we dingen doen die we doen. Het is waar we troost en vrede vinden maar ook angst en woede. Het maanteken symboliseert ons instinct en intuïtie in horoscopen. Dit zijn de dingen die we doen zonder na te denken. Onze familie en vrienden die het dichtst bij ons staan zijn de enige die deze kant van je kennen.


De maan astrologie wordt berekend in een meer complexe manier aangezien het wordt beïnvloed door je geboorteplaats en exacte tijd van je geboorte. Ben je benieuwd naar je Maanteken?

Ontdek het hier!

Homepage Terug naar de artikelen