ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Numerologie

Beoordeling
artikelen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Numerologie, een magische wereld van nummers


In de wereld van numerologie heeft ieder nummer een eigen significantie en is gerelateerd aan iemands persoonlijkheid. De welbekende wiskundige en filosoof Pythagoras was degene die voor het eerst de wiskundige disciplines combineerde met spirituele overtuigingen. Hij geloofde dat nummers het makkelijker maken om dingen te reguleren en classificeren. Volgens hem heeft alles een numerieke relatie en daardoor een eigen betekenis. Zelfs mensen hebben dit.


De negen getallen van Numerologie hebben allemaal een eigen gewichtigheid. Bijvoorbeeld, de 2 staat voor harmonie en vrede. Het is een sensitief getal. Maar bijvoorbeeld, de 7 is een vertrekkend getal en staat voor zoeken naar avontuur en persoonlijke belevenissen. Elk getal heeft zulke soort eigen karakteristieken en zijn verbonden aan verschillende persoonlijkheden.


Het meest belangrijke getal in Numerologie is je Levenspadnummer. Dit getal is gebaseerd op geboortedatum en beschrijft iemands persoonlijkheid. In Numerologie, men gelooft dat iedereen een uniek getal heeft dat een heleboel vertelt over wie je bent en waarom je handelt op de manier dat je handelt. Tegenwoordig is Numerologie algemeen erkend en wordt het gebruikt in kranten en tijdschriften naast de horoscopen. Mensen van allerlei culturen zijn gefascineerd door de betekenis van Numerologie en de inspiratiekracht van Numerologie.


Benieuwd naar je unieke Levenspadnummer? Bereken het in onze Numerologie calculator

Ontdek het hier!

Homepage Terug naar de artikelen