Kreeft | Ascendant horoscoop

Beoordeling
ascendant-rijzend-teken: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Ascendant Kreeft - Rijzend teken

Ascendant Kreeft

Het ascendant kreeft staat voor mensen die sensitief en intuïtief zijn. Kreeft rijzende tekens voelen wat anderen nodig hebben en ze zijn daardoor een goede hulp voor velen. Mensen met dit ascendant in hun horoscoop zijn vriendelijk en zorgzaam. Mensen met ascendant Kreeft zijn tedere en vriendelijke mensen die comfortabel zijn en makkelijke mensen om om je heen te hebben.


Mensen met als ascendant Kreeft kunnen verlegen zijn wanneer ze nieuwe mensen ontmoeten of iets nieuws beginnen. Maar na een korte tijd waarin het ascendant Kreeft de tijd neemt om op z’n gemak te voelen, zal hij in staat zijn om een connectie te krijgen met anderen op een heel diepgaande manier. Ze houden ervan om goede en betekenisvolle gesprekken te hebben en zijn uitstekende luisteraars. Dit ascendant is niet heel goed in gekeuvel aangezien hij de voorkeur geeft om mensen goed te leren kennen en is nieuwsgierig om van anderen te leren. Thuis is belangrijk voor het kreeft rijzende teken aangezien dit de plek is waar hij zich veilig voelt en waar hij kan bijkomen van alle impulsen die hij krijgt van de buitenwereld.


Wanneer iemand met het ascendant Kreeft niet in een goede bui is, verandert de sensitiviteit in humeurigheid, besluiteloosheid en overgevoeligheid. De oorzaak voor dit is vaak z’n onzekerheid. Probeer om te oefenen om bewust te worden van je emoties, ascendant Kreeft. Observeer wat er gebeurd en oordeel niet, laat het gewoon gebeuren. Je zult merken dat door eenvoudigweg je emoties te observeren, je gedrag zal veranderen.


Mensen met ascendant Kreeft zijn vaak creatief en hebben een grote fantasie. Ze zijn hoe dan ook makkelijk te beïnvloeden door anderen aangezien ze streven voor harmonie en ze zijn meer bezorgd over het welzijn van anderen van die van henzelf. Onthoudt dat je eerst voor jezelf moet zorgen voordat je voor anderen kan zorgen. Houd van jezelf is het advies van je ascendant horoscoop.


Nieuwsgierig wat je sterrenbeeld kreeft in petto voor jou heeft in 2021? Check je horoscoop 2021 hier!Homepage Probeer opnieuw Terug naar de horoscoop pagina