Leeuw | Ascendant horoscoop

Beoordeling
ascendant-rijzend-teken: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Ascendant Leeuw - Rijzend teken

Ascendant Leeuw

Het ascendant Leeuw is sterk en charismatisch en trekt onmiddellijk de aandacht van anderen. Dit rijzende teken heeft sierlijkheid en positieve energie en met z’n enthousiasme zal hij anderen beïnvloeden op een positieve manier. Ze zijn geweldig in het promoten van producten, mensen en alles wat verkocht moet worden. Ze zijn ook getalenteerd in het motiveren van anderen, wat hen uitstekende team managers maakt.


Aangezien mensen met het ascendant Leeuw charismatisch en van nature krachtig zijn, erkennen anderen hen gelijk als leiders. Samen met hun enthousiasme, motivatie talent en creativiteit, maakt dit hen uitstekende leiders. De creativiteit van de Leeuw ascendant helpt hen om oplossingen voor problemen te creëren die anderen niet konden vinden. Aangezien het Leeuw rijzende teken behoorlijk overtuigend is, toont het aan dat ze dingen en mensen in beweging kunnen zetten.


Het ascendant Leeuw is vrijgevig naar anderen en ze hebben geweldig vertrouwen in de mogelijkheden van anderen. Mensen houden ervan om vrienden te zijn met Leeuwen dankzij dit kenmerk. Mensen met het Leeuw rijzende teken kunnen soms te verzekerd overkomen. In deze staat kunnen anderen hen waarnemen als arrogant en achteloos aangezien ze de neiging hebben om de behoefte van anderen te verwaarlozen. Het ascendant Leeuw is direct in z’n communicatie en zal anderen vertellen wanneer hij het niet eens is met iets. Dit is een goed kenmerk zolang het Leeuw rijzende teken het zegt met een medelevend hart en luistert naar de reactie. Aangezien koppigheid niet onbekend is bij het ascendant Leeuw, staan ze niet altijd open voor advies of the mening van anderen.


De zoektocht naar aandacht en de verschijning van het ascendant Leeuw , samen met z’n creativiteit maakt hem vaak een uitstekende artiest in muziek, kunst of theater. Mensen met het ascendant Leeuw worden soms gezien als oppervlakkig aangezien ze veel aandacht geven aan hun uiterlijk en aan het maken van een impressie op anderen. Ze houden van mooie dingen en kunnen echt genieten van mooi design en mooie kunst. Terwijl anderen het Leeuw ascendant kunnen zien als oppervlakkig, is het tegenoverstelde vaak waar. Ze zijn behoorlijk idealistisch, zelfbewust en betrokken bij het welzijn van anderen.


Nieuwsgierig wat je sterrenbeeld leeuw in petto voor jou heeft in 2021? Check je horoscoop 2021 hier!Homepage Probeer opnieuw Terug naar de horoscoop pagina