Maagd | Ascendant horoscoop

Beoordeling
ascendant-rijzend-teken: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Ascendant Maagd - Rijzend teken

Ascendant Maagd

Ascendant Maagd zijn mensen die betrouwbaar, terughoudend en intelligent zijn. Maagd rijzende tekens zijn vriendelijke mensen die gevoelig zijn voor andermans gevoelens. Ze hebben de neiging om te voelen wanneer mensen iets dwars zit. Dankzij hun kalm en intelligentie, hebben andere mensen de neiging om het fijn te vinden om bij het ascendant Maagd te zijn.


Mensen met het ascendant Maagd zijn ook geweldige observeerders en hebben de neiging om alles en iedereen om hen heen te analyseren. Maagd rijzende tekens zijn bescheiden mensen, soms zelfs verlegen en ze houden er niet van om in het middelpunt te staan. Hoewel bescheiden zijn een kenmerk is welke je eigenlijk geliefd maakt bij anderen, is het ascendant Maagd soms zo bescheiden dat ze moeite hebben in het accepteren van complimenten. Hun bescheidenheid kan soms ook iets te doen hebben met het gevoel minder te zijn dan anderen. Als je dit ooit voelt adviseert je horoscoop je te herinneren dat de dingen die je ziet als zwaktes eigenlijk je krachten zijn. Kalmte, de kwaliteit van observatie en gevoeligheid zijn kenmerken welke een grote waarde hebben, vooral in deze hectische wereld van nu.


Het ascendant Maagd is onderdeel van de Aarde elementen wat betekent dat ze stabiel zijn, letterlijk down-to-earth, maar daardoor houden ze niet van verandering. Maagd rijzende tekens houden er niet van om risico’s te nemen aangezien ze daardoor voelen dat ze de situatie niet kunnen controleren alsmede hun eigen reacties op die situatie. Daarbovenop begrijpen zij niet waarom je dingen zou veranderen als ze al prima zijn zoals ze zijn. Stabiliteit en routine voelt voor hen het beste.


De Aarde sterrenbeelden zijn het meest materialistisch van de elementen aangezien het hen een gevoel van zekerheid geeft. Voor het ascendant Maagd is hun levensuitdaging om zo nu en dan risico te nemen en iets te veranderen. Het geweldige feit van het leven is dat alles onzeker is en dat daardoor alles mogelijk is! Wanneer je nooit iets veranderd, zul je nooit iets meemaken dat misschien zelf beter voor je kan werken. Het Maagd ascendant zal merken dat het leven meer vervulling kan geven als je zo nu en dan veranderd.


Nieuwsgierig wat je sterrenbeeld maagd in petto voor jou heeft in 2021? Check je horoscoop 2021 hier!Homepage Probeer opnieuw Terug naar de horoscoop pagina