Ascendant - Rijzend teken | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Ascendant - Rijzend teken | Waarzegging.nl

Ascendant horoscoop

Je ascendant, ook wel rijzend teken genoemd, geeft je meer informatie over jezelf gebaseerd op je horoscoop

Wil je je ascendant horoscoop weten? Laat je ascendant berekenen, ontdek je ascendant en kies je sterrenbeeld als rijzend teken!Aub, like ons op (ascendant-rijzend-teken: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.)Ascendant Ram - Rijzend teken

Ascendant Ram

Het ascendant Ram staat voor mensen die houden van avontuur en zijn heel energiek. Ze zijn heel actief en snel en vaak handelen ze voordat ze nadenken. Het ascendant Ram is vaak extrovert en houdt ervan om mensen om zich heen te hebben. Ze zijn heel liefhebbend naar anderen en houden ervan om lol te hebben.Personen met als ascendant Ram hebben de neiging om te zien wat noodzakelijk is in een situatie en zijn niet bang om de leiding te nemen. Hun moed en zoektocht naar avontuur helpt Ram rijzende tekens om nieuwe routes te ontdekken en om beslissingen te maken wanneer nodig. Deze personen met ascendant Ram zijn niet bang om dingen in beweging te zetten en vaak energiek te voelen wanneer ze iets nieuws proberen. Dit is een erg nuttige trek aangezien het leven draait om nieuwe ervaringen en het leren van deze ervaringen.Aangezien het ascendant Ram staat voor energieke mensen hebben ze de neiging om ook heel impulsief en ongeduldig te zijn. Soms kan dit leiden tot het nemen van onnodige risico’s. De impulsiviteit van het Ram rijzende teken kan leiden tot het nemen van beslissingen of het beginnen van dingen terwijl deze eigenlijk niet zo belangrijk voor je zijn. Je bent misschien je energie aan het verspillen aan dingen die minder van belang zijn voor jou. De ascendant Ram adviseert je om, wanneer je iets nieuws wilt beginnen of een belangrijke beslissing wilt maken, een moment te nemen om erover na te denken. Stel jezelf de vraag: Is het echt belangrijk voor je?


Het ascendant Ram zijn eerlijke mensen en vaak direct in hun communicatie. Ze houden er niet van om in cirkels te lopen maar verkiezen gewoon om anderen rechtdoorzee te vertellen wat ze denken. Wanneer dit rijzende teken niet op z’n gemak is kunnen ze waargenomen worden door anderen als arrogant of zelfs onbeleefd. Het ascendant Ram heeft een hoop moed, enthousiasme en toewijding. Dit is je ware aard en iets om trots op te zijn. Herinner jezelf eraan te oefenen om medelevend en nederig te zijn. Het is ok als je zo nu en dan niet zo sterk voelt als dat je normaal bent. Hulp vragen is geen zwakte, het is een kracht als je je kwetsbaarheid kan laten zien.


Mensen met Ascendant Ram zijn ambitieus en streven naar succes. Aangezien zij makkelijk beslissingen en nieuwe routes maken, worden ze vaak geaccepteerd als natuurlijke leiders. Alhoewel Ram rijzende tekens hartelijke mensen zijn, komen ze zo soms niet over. Wees hiervan bewust en oefen je zachtere kant door een stap terug te nemen en te observeren voordat je actie onderneemt. Je ascendant adviseert je om te observeren wat er aan de hand is, luister naar wat anderen te zeggen hebben en handel dan. Je zult zien dat anderen meer gewaardeerd voelen en wellicht leer je ook nog wat van anderen.


Nieuwsgierig wat je sterrenbeeld ram in petto voor jou heeft in 2018? Check je horoscoop 2018 hier!Homepage Probeer opnieuw Terug naar de horoscoop pagina