Steenbok | Ascendant horoscoop

Beoordeling
ascendant-rijzend-teken: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Ascendant Steenbok - Rijzend teken

Ascendant Steenbok

Mensen met het ascendant Steenbok zijn vastbesloten en ambitieus. Telkens als ascendant Steenbok een doel zetten zullen ze het hoogstwaarschijnlijk bereiken dankzij hun harde werk en mogelijkheid om te focussen. Steenbok ascendanten zijn betrouwbare personen en anderen houden van hen omdat ze hen veiligheid en betrouwbaarheid bieden.


Het ascendant Steenbok is een deel van het Horoscoop element Aarde, dit betekent dat ze letterlijk ‘down to earth’ zijn. Hoewel Steenbokken serieuze en betrouwbare mensen zijn, hebben ze een lichtere kant en kunnen ze heel gezellig zijn. Aarde mensen zoals ascendant Steenbok houden niet zo van verandering. Ze hebben liever volledige controle over de situatie en houden niet van risico’s die hun stabiliteit in twijfel brengt.


Mensen met het ascendant Steenbok zijn vaak materialistisch aangezien ze een gevoel van veiligheid krijgen van het bezitten van dingen. Ze zijn bewust van hoe ze eruit zien en hoe anderen hen waarnemen. Voor Steenbok rijzende tekens is hun levensuitdaging om zo nu en dan risico te nemen en iets te veranderen. Het geweldige feit van het leven is dat alles onzeker is en dat daardoor alles mogelijk is! Wanneer je nooit iets veranderd, zul je nooit iets meemaken dat misschien zelf beter voor je kan werken. Het ascendant Steenbok zal merken dat het leven meer vervulling kan geven als je het zo nu en dan verandert.


Aangezien Steenbokken zelfbewust en gefocust zijn op het maken van een goede impressie op anderen, is het soms moeilijk om te zien dat ze diep van binnen onzeker zijn en twijfelen over hun toekomst. Het zou een ascendant Steenbok helpen om zo nu en dan de muren te laten zakken en je ware gevoelens te laten zien aan anderen. Je zult verstelt staan van hoeveel liefde en medeleven je terug zult krijgen. En het perspectief van anderen kan echt helpen om je verder te ontwikkelen. Je hoeft niet alles alleen te doen, ascendant Steenbok, en niet alles hoeft perfect te zijn. Je bent ook maar een mens.


Nieuwsgierig wat je sterrenbeeld steenbok in petto voor jou heeft in 2021? Check je horoscoop 2021 hier!Homepage Probeer opnieuw Terug naar de horoscoop pagina