Stier | Ascendant horoscoop

Beoordeling
ascendant-rijzend-teken: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Ascendant Stier - Rijzend teken

Ascendant Stier

Het ascendant Stier is het ascendant dat heel betrouwbaar en loyaal is naar z’n geliefden. Aangezien ze medelevende mensen zijn laten ze veel liefde zien aan anderen door voor hen te zorgen en hulp te bieden wanneer ze kunnen. Dankzij deze mededeling en betrouwbaarheid, wordt het ascendant Stier verwelkomt door anderen met veel vreugde.


Het ascendant Stier is onderdeel van het element Aarde wat z’n stabiliteit en vastberadenheid veroorzaakt. Wanneer een persoon met het ascendant Stier een doel zet, zal dit vaak succesvol worden bereikt door z’n discipline en harde werk. Het Stier ascendant houdt ervan om z’n gevoel van zekerheid te krijgen uit materiële dingen zoals een degelijk huis, een goede auto of mooie kleren. Z’n uitdaging is om bewust te zijn dat hoewel deze dingen je gelukkig maken op de korte termijn, materialen zullen nooit leiden naar geluk op de lange termijn zoals bevredigend werk bijvoorbeeld doet.


Het ascendant Stier houdt niet van verandering; ze gaan risico’s uit de weg. Soms kan dit leiden tot starheid en anderen kunnen dit waarnemen als inflexibel. Je horoscoop adviseert je om te herinneren, ascendant Stier, dat de schoonheid van het leven zelf blijft altijd veranderen; je hebt er geen controle over. Dus probeer liever de verandering te accepteren en zie dat het kan leiden naar geweldige dingen en nieuwe ervaringen!


Mensen met het ascendant Stier zijn vaak mensen met een kalme aanwezigheid. Dit is een geweldig ding en mensen zullen ervan genieten om bij je te zijn gewoon dankzij dit kenmerk. Soms doet het Stier rijzende teken zich voor als een beetje verlegen en passief, wat natuurlijk een valkuil is van kalm zijn. Onthoudt dat kalmte een geweldig ding is en dat mensen het niet moeten vergissen met zwakte. Als je jezelf gelooft dat dit waar is, zullen anderen dit ook opmerken.


Nieuwsgierig wat je sterrenbeeld stier in petto voor jou heeft in 2021? Check je horoscoop 2021 hier!Homepage Probeer opnieuw Terug naar de horoscoop pagina