Tweeling | Ascendant horoscoop

Beoordeling
ascendant-rijzend-teken: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Ascendant Tweeling - Rijzend teken

Ascendant Tweeling

Het ascendant Tweeling is snel, altijd in beweging en nieuwsgierig naar alles wat er gebeurd om hem heen. Z’n nieuwsgierigheid is z’n talent; in z’n zoektocht naar antwoorden zal hij goed verbinden met anderen en altijd interessante onderwerpen op tafel brengen. Mensen met het ascendant Tweeling zijn geweldig in het analyseren van mensen en situaties. Tweeling rijzende tekens zijn flexibel en kunnen zich makkelijk aanpassen aan wat er gebeurd. Ze zijn energiek en houden van een goed gesprek met anderen. Astrologie stelt dat het ascendant Tweeling sociaal extroverte mensen zijn, die soms excentriek en altijd goed gezelschap zijn.


Deze ascendanten zijn charmant en zorgen voor hun geliefden aangezien ze vrijgevig en warm hartig zijn. Mensen met het ascendant Tweeling houden ervan om anderen te helpen zoveel als ze kunnen. Dankzij hun intelligentie en nieuwsgierigheid, zijn ze erg capabel in het vinden van oplossingen die anderen niet zouden vinden.


Sommige mensen kunnen het ascendant Tweeling een beetje oppervlakkig vinden aangezien ze erg spraakzaam zijn en snel van onderwerpen veranderen. Tweeling rijzende tekens zijn deel van het element Lucht wat betekent dat zij hun hoofd eerder dan hun hart gebruiken. Luchttekens praten liever over de dingen die ze weten in plaats van de dingen die ze voelen. Voor Lucht sterrenbeelden is het hun uitdaging om de waarde van gevoelens te ontdekken. Ook zullen ze moeten begrijpen dat leven onzeker is en daardoor oncontroleerbaar. Dit is wat het leven de moeite waard maakt. Gevoel is daarom iets om te omarmen. Dankzij de hoge energie levels van het Tweeling ascendant kan hij of zij zich soms wat gespannen voelen en zich nerveus gedragen. Omdat ze vaak op zoek zijn naar antwoorden, hebben ze altijd iets in hun gedachten wat hen rusteloos maakt.


Het Tweeling ascendant houdt van z’n vrijheid en wordt niet gelukkig van routines en roosters. Ze hebben liever de vrijheid om te doen wat ze willen doen op het moment dat zij het willen. Mensen met ascendant Tweeling zijn vaak creatieve mensen die geweldig zijn in het creëren van grote en innovatieve ideeën.


Nieuwsgierig wat je sterrenbeeld tweeling in petto voor jou heeft in 2021? Check je horoscoop 2021 hier!Homepage Probeer opnieuw Terug naar de horoscoop pagina