Vissen | Ascendant horoscoop

Beoordeling
ascendant-rijzend-teken: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Ascendant Vissen - Rijzend teken

Ascendant Vissen

Mensen met het ascendant Vissen zijn vriendelijk en begripvol. Zij zijn oprecht geïnteresseerd in anderen en hebben het verlangen te begrijpen in plaats van te oordelen. Ascendant Vissen zijn zachtaardig en idealistisch. Ze willen goed doen in de wereld en zijn medelevend naar anderen.


Ascendant Vissen zijn onvoorspelbaar en flexibel. Ze kunnen makkelijk omgaan met allerlei soorten mensen aangezien zich makkelijk kunnen aanpassen aan anderen. Dit is een geweldig kenmerk maar kan ook hun valkuil zijn aangezien Vissen behoorlijk makkelijk beïnvloed kunnen worden en hun gevoel van individualiteit verliezen. Het Vissen Rijzende teken heeft problemen met het maken van beslissingen aangezien ze ervan houden om hun vrijheid en flexibiliteit om te doen wat ze ook maar willen te behouden. Maar wat ascendant Vissen vaak niet realiseren is dat ze inefficiënt kunnen worden en soms zelfs inflexibel dankzij hun besluiteloosheid. Je horoscoop adviseert je om het nemen van beslissingen te oefenen door anderen te observeren die er goed in zijn. Door het observeren van experts in beslissingen maken zul je de strategie leren hoe je makkelijk beslissingen maakt.


Ascendant Vissen zijn deel van het horoscoop element Water welke staat voor verbinding, relaties en gevoelens. Deze sterrenbeelden brengen hun gevoel en intuïtie in verband. Ze zullen nooit een enkel rationele beslissingen maken. Watertekens worden aangedreven door een diep gevoel van doel en verbinden met anderen door diepgaande en betekenisvolle gesprekken.


Mensen met het Water element in hun horoscoop zijn sensitief. Sensitief in de zin van dat zij behoorlijk precies kunnen voelen wanneer iemand iets dwars zit. Ze begrijpen hun gevoelens en kunnen anderen helpen door het geven van nuttig advies. Ascendant Vissen houden niet van confrontatie aangezien ze niet houden van feedback krijgen. Ze zijn makkelijk gekwetst en ze zijn vaak teleurgesteld dat de wereld niet zo perfect is als ze zich voorstellen. Ascendant Vissen moeten zichzelf eraan herinneren dat er zonder kwaad er ook geen goed zou bestaan. Fouten of negatieve feedback zijn er om van te leren.


Nieuwsgierig wat je sterrenbeeld vissen in petto voor jou heeft in 2021? Check je horoscoop 2021 hier!Homepage Probeer opnieuw Terug naar de horoscoop pagina