Waterman | Ascendant horoscoop

Beoordeling
ascendant-rijzend-teken: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Waterman Ascendant - Rijzend teken

Waterman ascendant

Mensen met het Ascendant Waterman houden van progressie. Ze zijn vaak nieuwsgierig mensen die geïnteresseerd zijn in het ontmoeten van nieuwe mensen of het ontdekken van nieuwe dingen. Ascendant Waterman houden ervan om anders te zijn en zien dingen van een ander perspectief. Ze zijn inventief en houden ervan om te creëren. Waterman rijzende tekens vinden vaak een manier om hun creativiteit te uiten in bijvoorbeeld muziek of dans.


Ascendant Waterman zijn intelligent en onafhankelijk. Soms kunnen ze een beetje onvoorspelbaar zijn voor anderen wanneer hun creatieve gedachten in allerlei richtingen dwalen. Anderen nemen mensen met Ascendant Waterman waar als vriendelijk en aardig. Ze zijn fijn gezelschap en leuk om bij te zijn. Aangezien de Ascendant Waterman van nature idealistisch is, werken ze vaak in de humanitaire sector.


Het Ascendant Waterman is een deel van het horoscoop element Lucht wat staat voor gedachten, ideeën en kennis. Deze menen hebben veel energie welke vooral gestimuleerd wordt door hun constante drive om nieuwe plannen of nieuwe ideeën te maken. Lucht mensen zijn heel sociaal en houden ervan om discussies te hebben over onderwerpen die hen interesseert. Ze voelen zich comfortabel wanneer ze in hun eigen hoofd zijn maar ze voelen zich niet op hun gemak wanneer het gaat om gevoelens. Voor hen zijn gevoelens soms iets engs wat hen onzeker maakt. Luchttekens praten liever over de dingen die ze weten in plaats van de dingen die ze voelen. Op andere momenten kan dit nogal oppervlakkig lijken. Voor Lucht sterrenbeelden is het hun uitdaging om de waarde van gevoelens te ontdekken.


Hoewel het ascendant Waterman goed is in het plannen van de toekomst of het analyseren van het verleden, hebben ze toch soms problemen met leven in het heden. Voor Waterman rijzende tekens voelt het alsof ze dingen niet kunnen beheersen wat in het Nu gebeurd. Even goed zullen ze moeten begrijpen dat leven zelf onzeker en daarvoor oncontroleerbaar is. Dit is wat leven de moeite waard maakt.


Nieuwsgierig wat je sterrenbeeld waterman in petto voor jou heeft in 2021? Check je horoscoop 2021 hier!Homepage Probeer opnieuw Terug naar de horoscoop pagina