Chakra astrologie

Chakra astrologie is de connectie tussen de 7 Chakra kleuren en de sterrenbeelden. Met Chakras bedoelen we de 7 chakra centra lang de ruggengraat waardoor je energie stroomt.De Chakra wijsheid geeft iedere Chakra betekenis en kan helpen om een blokkade in je energie te lokaliseren. Ieder van de 7 chakra kleuren representeert een bepaald deel in je lichaam en is ook gerelateerd met je emotionele welzijn.


Dit is waar de Chakra Astrologie samen komt met je sterrenbeeld en ook je persoonlijkheid en gevoeligheden beschrijft. In India helpen vele helers mensen door het verlichten van blokkades in hun Chakras zodat de energie daarna weer vrij kan stromen.


Alhoewel bij iedereen alle zeven chakra kleuren aanwezig zijn, hebben mensen vaak een power chakra; een chakra teken die meer aanwezig is dan andere. Volgens de Chakra Astrologie, is dit chakra teken gerelateerd aan je sterrenbeeld. De 7 chakras kunnen worden onder verdeeld in vrouwelijk, mannelijk en gebalanceerd (bij de ruggengraat). Iedere chakra heeft 2 sterrenbeelden toegewezen; een aan de vrouwelijke kant (introversie) en een aan de mannelijke kant (extroversie).


Jezelf begrijpen is de sleutel tot het leiden van een leven vervuld van liefde, compassie en geluk in plaats van woede, haat en kwaadwilligheid. Begrijp dat als jij je ellendig voelt je ellendigheid uitstraalt en doorgeeft en dat als je je gelukkig voelt je geluk uitstraalt en doorgeeft. Jij bent verantwoordelijk om je eigen gedrag te kiezen. Wat je zaait is wat je oogst.


Lees de chakratest nu om te zien wat jouw chakra teken is en wat chakra betekent voor jou. Klik op je sterrenbeeld om dit uit te vinden!Ram
Stier
Tweeling
Kreeft
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen
Homepage Terug naar de horoscoop pagina