ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Boogschutter - Chakra Astrologie

Beoordeling
chakra-astrologie: 5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.

Sacrale Chakra voor het Boogschutter sterrenbeeld

Sacrale Chakra - Boogschutter chakra

De Sacrale Chakra hoort bij Vissen en Boogschutters. De betekenis van Boogschutter Chakra is relaties, seksualiteit en creativiteit. De tweede chakra gaat over emoties en ons vermogen om te voelen wat om ons heen gebeurd. De locatie van deze Boogschutter Chakra is in het lies gebied, net boven de Wortel Chakra. Volgens Chakra Astrologie is het sterrenbeeld met de Sacrale Chakra als z’n power chakra iemand die gevoelig is en iemand die z’n instinct gebruikt voor denken. Sterrenbeelden gerelateerd aan deze chakra zijn sociaal en hebben diepgaande relaties. Ze verkiezen altijd een goed gesprek met een iemand over een chitchat met vele.


Wanneer de Sacrale Chakra goed functioneert, dat is wanneer de chakra open is, ben je in staat om volop van het leven te genieten. Je bent een energiek en open-mindes persoon. Boogschutter Chakra verbindt goed met hun gevoel en innerlijke zelf en dit helpt hen om aansluiting te maken met anderen. Dankzij je sensitiviteit en je gevoel voor medeleven kan je andere helpen om in verbinding te komen met hun gevoel. Volgens Chakra Astrologie vloeit de creativiteit wanneer de Sacrale Chakra open is. Dit uit je dan vooral in music en kunst. Je bent ook goed in het uiten van je sensualiteit.


Wanneer je Sacrale Chakra niet open is kan je jaloezie en machtgever opspelen. Aangezien de Boogschutter Chakra staat voor relaties en seksualiteit, kan je wat blokkades merken. Je voelt je minderwaardig en dat frustreert. Onthoudt dat vertrouwen en kwetsbaarheid een sleutel zijn tot goede en diepgaande relaties, Boogschutter Chakra.


Kroon Chakra

De betekenis van de Kroon Chakra is geestelijk wijsheid en is van toepassing op alle sterrenbeelden.


De Kroon Chakra handelt je spiritualiteit en je innerlijke intelligentie. Deze zevende Chakra is de hoogste van alle Chakras en representeert daardoor wijsheid en je connectie met de rest van de wereld. Deze Chakra is gelokaliseerd op de top van het hoofd, wat letterlijk de kroon is op je hoofd.


Open Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra goed functioneert betekent het dat je heel bewust bent van jezelf en alles wat om je heen gebeurt. Je oordeelt niet en je hebt een open geest. Mensen bij wie de kroon chakra goed werkt, leven in het nu en zijn gebonden aan de realiteit. Je bent geïnteresseerd in spirituele dingen en je vindt het leuk om inspirerende boeken over leven en persoonlijke ontwikkeling te lezen.


Gesloten Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra geblokkeerd is kan je minder flexibel zijn en zal je lijden aan eigenwijsheid. Je kan een gebrek aan inspiratie ervaren, wat enige verwarring of zelfs depressie kan veroorzaken. Soms kan je ervaren dat je spirituele geest intellectueel wordt en dan zal je misschien proberen om alles te rationaliseren of analyseren.
Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina