ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Leeuw - Chakra Astrologie

Beoordeling
chakra-astrologie: 5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.

Derde Oog Chakra voor de Leeuw

Derde Oog Chakra - Leeuw Chakra

De Derde Oog Chakra behoort bij de Kreeft en de Leeuw. Leeuw Chakra betekent perspectief en jouw manier om de wereld waar te nemen. Deze zesde Chakra staat voor je gevoel voor oordeel en je visie. Volgens Chakra Astrologie wordt het derde oog gezien als het centrum van het goddelijke en wordt vaak het spirituele oog genoemd. Dit zesde chakra is gelokaliseerd tussen je ogen.


Open Derde Oog Chakra

Wanneer de Derde Oog Chakra open is betekent dat je vertrouwt op je intuïtie. Een gezonde Leeuw Chakra betekent dat je duidelijk de verschillende kanten van een verhaal kan zien en je medeleeft met beide kanten. Je oordeelt niet en je bent flexibel in het accepteren van andere mensen en percepties die verschillen van je eigen perceptie, Leeuw Chakra.


Gesloten Derde Oog Chakra

Volgens Chakra Astrologie is de zesde Chakra niet goed aan het functioneren als je gebrek aan concentratie ervaart en je dingen niet goed helder kan zien. Wat vaak gebeurd is dat je begint met wantrouwen van je eigen visie en je vertrouwt op andermans mening, Leeuw Chakra. Wanneer dit proces begint, neem een stap terug, observeer wat er gebeurt en probeer te werken aan je concentratie niveau door bijvoorbeeld meditatie.


Kroon Chakra

De betekenis van de Kroon Chakra is geestelijk wijsheid en is van toepassing op alle sterrenbeelden.


De Kroon Chakra handelt je spiritualiteit en je innerlijke intelligentie. Deze zevende Chakra is de hoogste van alle Chakras en representeert daardoor wijsheid en je connectie met de rest van de wereld. Deze Chakra is gelokaliseerd op de top van het hoofd, wat letterlijk de kroon is op je hoofd.


Open Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra goed functioneert betekent het dat je heel bewust bent van jezelf en alles wat om je heen gebeurt. Je oordeelt niet en je hebt een open geest. Mensen bij wie de kroon chakra goed werkt, leven in het nu en zijn gebonden aan de realiteit. Je bent geïnteresseerd in spirituele dingen en je vindt het leuk om inspirerende boeken over leven en persoonlijke ontwikkeling te lezen.


Gesloten Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra geblokkeerd is kan je minder flexibel zijn en zal je lijden aan eigenwijsheid. Je kan een gebrek aan inspiratie ervaren, wat enige verwarring of zelfs depressie kan veroorzaken. Soms kan je ervaren dat je spirituele geest intellectueel wordt en dan zal je misschien proberen om alles te rationaliseren of analyseren.
Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina