ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Schorpioen - Chakra Astrologie

Beoordeling
chakra-astrologie: 5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.

Solar Plexus Chakra voor Schorpioen

Solar Plexus Chakra - Schorpioen chakra

De Solar Plexus Chakra behoort tot de Schorpioen en de Ram. Deze Schorpioen Chakra betekent persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en passie. Alles van de derde chakra is gaat over het zelfvertrouwen en over onze plek in deze wereld en hoe we dit waarnemen. Volgens Chakra Astrologie staat de Solar Plexus Chakra voor balans; balans van emoties, balans tussen andere Chakras en harmonie in relaties. De locatie van deze derde chakra is vlakbij de navel.


De Schorpioen Chakra, wiens power Chakra de Solar Plexus Chakra is, is warm, intellectueel en gebalanceerd. Zij weten wie ze zijn en zijn daar zeker over. Integriteit is belangrijk voor hen. Wanneer de derde Chakra goed functioneert, open is, zullen er dingen gaande zijn voor jou. Dankzij jouw zelfvertrouwen accepteren anderen je als natuurlijke leider.


Wanneer je Solar Plexus Chakra niet open is kan je passiviteit en bedeesdheid ervaren. Je bent los gekoppeld van je emoties dus je zal deze alleen oppervlakkig voelen. Volgens Chakra Astrlogie kunnen Schorpioen Chakra angst of afwijzing ervaren. Ze zijn behoorlijk gevoelig voor feedback en ze kunnen veroordelend zijn naar anderen toe. De Schorpioen Chakra kan geholpen worden door tijd te nemen voor zichzelf. Mediteer of doe yoga om de verbinding weer te vinden met je innerlijke kracht.


Kroon Chakra

De betekenis van de Kroon Chakra is geestelijk wijsheid en is van toepassing op alle sterrenbeelden.


De Kroon Chakra handelt je spiritualiteit en je innerlijke intelligentie. Deze zevende Chakra is de hoogste van alle Chakras en representeert daardoor wijsheid en je connectie met de rest van de wereld. Deze Chakra is gelokaliseerd op de top van het hoofd, wat letterlijk de kroon is op je hoofd.


Open Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra goed functioneert betekent het dat je heel bewust bent van jezelf en alles wat om je heen gebeurt. Je oordeelt niet en je hebt een open geest. Mensen bij wie de kroon chakra goed werkt, leven in het nu en zijn gebonden aan de realiteit. Je bent geïnteresseerd in spirituele dingen en je vindt het leuk om inspirerende boeken over leven en persoonlijke ontwikkeling te lezen.


Gesloten Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra geblokkeerd is kan je minder flexibel zijn en zal je lijden aan eigenwijsheid. Je kan een gebrek aan inspiratie ervaren, wat enige verwarring of zelfs depressie kan veroorzaken. Soms kan je ervaren dat je spirituele geest intellectueel wordt en dan zal je misschien proberen om alles te rationaliseren of analyseren.
Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina