ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Steenbok - Chakra Astrologie

Beoordeling
chakra-astrologie: 5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.

Root Chakra voor het Steenbok sterrenbeeld

Wortel Chakra - Steenbok Chakra

De Wortel Chakra hoort bij de Waterman en Steenbok. De Steenbok chakra betekent stabiliteit, veiligheid en controle. Volgens Chakra Astologie is de eerste chakra letterlijk dat wat je op de grond houdt; je wortel. De locatie van deze wortel chakra is aan de basis van de ruggengraat in het staartbeen gebied.


Open Wortel Chakra

De wortel chakra is de bron van zijn fysieke kracht en waar instinct is gevestigd. Steenbok chakra is iemand die kalm en zelfverzekerd is. Iemand die observeert en neigt te weten wat er gebeurd om hem heen. Volgens Chakra Astrologie heb je een hoop innerlijke kracht wanneer je wortel chakra goed functioneert, zoals ze zeggen; je Steenbok chakra is open. Je bent in staat om anderen gerust te stellen aangezien je een bron van inspiratie voor hen bent.


Gesloten Wortel Chakra

Als je wortel chakra niet open is kan dit leiden tot nervositeit en angst voor het onbekende. Voor de Steenbok kan deze chakra zelfs onzekerheid en verlegenheid veroorzaken als deze chakra niet goed gebruikt wordt. Herinner jezelf dat je nooit weet wat er gaat gebeuren in de toekomst dus kan je het maar beter loslaten in plaats van te proberen om het te beheersen. Als je in staat bent om dit te doen, dan zal je je innerlijke kracht weer vinden, Steenbok chakra.


Kroon Chakra

De betekenis van de Kroon Chakra is geestelijk wijsheid en is van toepassing op alle sterrenbeelden.


De Kroon Chakra handelt je spiritualiteit en je innerlijke intelligentie. Deze zevende Chakra is de hoogste van alle Chakras en representeert daardoor wijsheid en je connectie met de rest van de wereld. Deze Chakra is gelokaliseerd op de top van het hoofd, wat letterlijk de kroon is op je hoofd.


Open Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra goed functioneert betekent het dat je heel bewust bent van jezelf en alles wat om je heen gebeurt. Je oordeelt niet en je hebt een open geest. Mensen bij wie de kroon chakra goed werkt, leven in het nu en zijn gebonden aan de realiteit. Je bent geïnteresseerd in spirituele dingen en je vindt het leuk om inspirerende boeken over leven en persoonlijke ontwikkeling te lezen.


Gesloten Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra geblokkeerd is kan je minder flexibel zijn en zal je lijden aan eigenwijsheid. Je kan een gebrek aan inspiratie ervaren, wat enige verwarring of zelfs depressie kan veroorzaken. Soms kan je ervaren dat je spirituele geest intellectueel wordt en dan zal je misschien proberen om alles te rationaliseren of analyseren.
Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina