ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Stier - Chakra Astrologie

Beoordeling
chakra-astrologie: 5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.

Hart Chakra voor de Stier

Hart Chakra - Stier Chakra

De Hart Chakra behoort bij de Stier en de Weegschaal. De betekenis van deze Stier Chakra is liefde en affectie. We beginnen te ontdekken dat er meer is dan alleen ons lichaam en de fysieke wereld bij deze vierde Chakra. Het balanceert de intuïtie en geworteldheid van de lagere Chakras en de spirituele wereld van de hogere Chakras. Volgens Chakra Astrologie is je sterrenbeeld gerelateerd aan de Hart Chakra wanneer je een liefdevol persoon bent, open en vriendelijk naar anderen bent en je graag wilt helpen. Compassie en vergeving zijn geen vreemden voor jou en dit maakt je een erg lief persoon, Stier Chakra.


Open Hart Chakra

Wanneer je Hart Chakra goed functioneert, je Stier Chakra open is, je constante inspanning is om harmonieuze relaties te realiseren. Je bent niet alleen liefdevol naar anderen, maar ook naar jezelf wat geweldig is. Je weet wanneer je nee moet zeggen en wanneer je meer voor jezelf moet zorgen. Een goed functioneerde Hart Chakra maakt je gebalanceerd en comfortabel, Stier Chakra.


Gesloten Hart Chakra

Wanneer je Hart Chakra niet open is kan je je misschien wat eenzaam, boos of bitter voelen. Volgens Chakra Astrologie kan je Stier Chakra zelfs koel en afstandelijke doen tegen anderen. Dat opstaat uit onderdrukte emoties en zal niet weg gaan zolang je ze niet herkent. Om een gezonde Hart Chakra te krijgen moet je in staat zijn om jezelf te vergeven en nogmaals van jezelf te houden, Stier Chakra.


Kroon Chakra

De betekenis van de Kroon Chakra is geestelijk wijsheid en is van toepassing op alle sterrenbeelden.


De Kroon Chakra handelt je spiritualiteit en je innerlijke intelligentie. Deze zevende Chakra is de hoogste van alle Chakras en representeert daardoor wijsheid en je connectie met de rest van de wereld. Deze Chakra is gelokaliseerd op de top van het hoofd, wat letterlijk de kroon is op je hoofd.


Open Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra goed functioneert betekent het dat je heel bewust bent van jezelf en alles wat om je heen gebeurt. Je oordeelt niet en je hebt een open geest. Mensen bij wie de kroon chakra goed werkt, leven in het nu en zijn gebonden aan de realiteit. Je bent geïnteresseerd in spirituele dingen en je vindt het leuk om inspirerende boeken over leven en persoonlijke ontwikkeling te lezen.


Gesloten Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra geblokkeerd is kan je minder flexibel zijn en zal je lijden aan eigenwijsheid. Je kan een gebrek aan inspiratie ervaren, wat enige verwarring of zelfs depressie kan veroorzaken. Soms kan je ervaren dat je spirituele geest intellectueel wordt en dan zal je misschien proberen om alles te rationaliseren of analyseren.
Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina