ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Tweeling - Chakra Astrologie

Beoordeling
chakra-astrologie: 5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.

Keel Chakra voor de Tweeling

Keel Chakra - Tweeling

De Keel Chakra behoort bij de Tweeling and de Maagd. De betekenis van de Tweeling Chakra staat voor expressie, wilskracht en keuze. Deze vijfde chakra verwijst naar juiste communicatie en juiste spraak. Juiste spraak verwijst naar eerlijk zijn en handelen met integriteit. Gedraag je op de manier waarvan je zei dat je je zou gedragen. Volgens Chakra Astrologie krijgen we door deze Keel Chakra wat we willen in het leven, Tweeling Chakra.


Open Keel Chakra

Door de Keel Chakra kunnen we zien hoeveel we zijn gegroeid aangezien onze manier van expressie ons veel vertelt over onze persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je Keel Chakra open is zal je communiceren op een heldere en aangename manier. Volgens Chakra Astrologie is de Tweeling Chakra in staat tot het uitdrukken van hun gevoelens, ideeën en twijfelingen zonder het gevoel van angst of het laten zien van hun kwetsbaarheden.


Gesloten Keel Chakra

Wanneer je een blokkade hebt van de Keel Chakra, zul je merken dat het moeilijk is om te zeggen wat je denkt. Misschien krop je je gevoelens op, Tweeling Chakra, of je bent niet eerlijke naar je zelf over wat je echt denkt diep van binnen. Integriteit is belangrijk om te onthouden, Tweeling Chakra.


Kroon Chakra

De betekenis van de Kroon Chakra is geestelijk wijsheid en is van toepassing op alle sterrenbeelden.


De Kroon Chakra handelt je spiritualiteit en je innerlijke intelligentie. Deze zevende Chakra is de hoogste van alle Chakras en representeert daardoor wijsheid en je connectie met de rest van de wereld. Deze Chakra is gelokaliseerd op de top van het hoofd, wat letterlijk de kroon is op je hoofd.


Open Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra goed functioneert betekent het dat je heel bewust bent van jezelf en alles wat om je heen gebeurt. Je oordeelt niet en je hebt een open geest. Mensen bij wie de kroon chakra goed werkt, leven in het nu en zijn gebonden aan de realiteit. Je bent geïnteresseerd in spirituele dingen en je vindt het leuk om inspirerende boeken over leven en persoonlijke ontwikkeling te lezen.


Gesloten Kroon Chakra

Wanneer de kroon chakra geblokkeerd is kan je minder flexibel zijn en zal je lijden aan eigenwijsheid. Je kan een gebrek aan inspiratie ervaren, wat enige verwarring of zelfs depressie kan veroorzaken. Soms kan je ervaren dat je spirituele geest intellectueel wordt en dan zal je misschien proberen om alles te rationaliseren of analyseren.
Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina