Chinese astrologie - Aap horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan dat je een Aap bent. De Aap is het negende Chinese sterrenbeeld en wijst op een ambitie om problemen op te lossen. Het Aap sterrenbeeld staat ook voor het jaar 2018 zelf en dit is positief voor de Aap. Echter je Chinese horoscoop geeft aan dat dit enkel het geval is indien je met compassie je medemens benadert. Richt je op vrede, harmony en compassie in 2018!


Chinese liefdeshoroscoop Aap

Je Chinese horoscoop geeft aan dat liefde belangrijk voor je is. Let erop dat je je gevoelens oprecht uit en niet verstopt. Als je je ware emoties op een gezonde en respectvolle manier kan delen zal dit je relatie positief beïnvloeden. Lukt dit niet dan zal de vrije stroom van liefde worden vervangen door zekerheid die deze stroom blokkeert. Om die reden adviseert je Chinese horoscoop 2018 je om open en transparant te zijn en te genieten van de vrijheid van je leven!


Chinese carriere horoscoop Aap

Het Chinees sterrenbeeld Aap staat voor snelle leerlingen en opportunisten. Deze karaktereigenschappen kunnen heel handig zijn op zakelijk gebied. Tegelijkertijd is de Aap ook bekend voor zijn of haar streken en kan daarmee, onbewust, mensen voor hun schenen schoppen, houd hier rekening mee! Verder is de Aap erg sociaal en kan zich indien hij of zij goed in haar vel zit zich nobel en nederig opstellen om zo anderen te helpen. Gebruik je persoonlijke aantrekkingskracht om de uitkomst van je Chinese carrière horoscoop 2018 te maximaliseren. Gebruik je compassie en begrip als je met anderen omgaat!


Chinese gezondheidshoroscoop Aap

Je Chinese horoscoop duidt op een voorliefde voor actie en avontuur. Deze eigenschappen zijn geweldig als je ze goed gebruikt. Zorg voor voldoende slaap, goede voeding en beweging in 2018. Zorg voor balans en doe je voordeel met de wijsheid die je vindt in je Chinese jaarhoroscoop 2018.
Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!


Chinese horoscoop voorspelling

Je Chinese horoscoop helpt je je leven beter te begrijpen! Toekomst voorspellingen werken enkel als je jezelf begrijpt. Probeer de Chinese jaarhoroscoop 2018 gratis! Kies je Chinese sterrenbeeld gebaseerd op je geboortedatum en laat Chinese astrologie je leiden. Geniet van de waarzegger’s gratis Chinese jaarhoroscoop 2016

Aub, like ons op (chinese-horoscoop-2018: 4 uit 5 gebaseerd op 10 beoordelingen.)