Chinese astrologie - De Draak horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan dat je een Draak bent. De Draak is het vijfde sterrenbeeld in de Chinese astrologie en staat voor vertrouwen en ambitie. Je Chinese horoscoop wijst op moed, intelligentie en enthousiasme. Je Draken energie zal aanwezig zijn in alle aspecten van het leven in het jaar van de Hond. Richt jezelf op vrede, harmonie en compassie in 2018!


Chinese liefdeshoroscoop Draak

Het sterrenbeeld Draak staat voor romantische mensen. Het kwetsbaar opstellen is weleens lastig voor een Draak en kunnen daardoor nog weleens als arrogant worden gezien. Om de liefde vrij te laten stromen in 2018 raadt je Chinese horoscoop je aan om enkel naar het gevoel van angst voor je kwetsbaar opstellen kijkt. Als het je lukt om enkel naar dit gevoel te kijken zonder het te veroordelen of te omarmen zul je merken dat het vanzelf oplost. Vertrouw jezelf en vertrouw de ander; hou van jezelf en hou van de ander.


Chinese carriere horoscoop Draak

De Draak is ambitieus en heeft een rationele benadering waardoor deze over het algemeen succesvol is in een werkomgeving. Let op dat je zelfverzekerdheid niet doorslaat in arrogantie. Je hebt de neiging om anderen te bekritiseren omdat jij ze niet effectief vindt. Als je ziet dat dit gebeurt probeer dan uit te zoeken waarom dat gevoel bij jou wordt geraakt. Jij hebt je reactie hierop aan te passen, je kan namelijk je omgeving niet aanpassen naar jouw wensen. Werk aan je bescheidenheid en je zult zien dat dat prachtige resultaten oplevert voor je Chinese carrière horoscoop 2018.


Chinese gezondheidshoroscoop Draak

Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je streeft naar perfectie. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan je gezondheid om zo je positieve energie te behouden. Probeer je gewoonte om te streven naar perfectie te verminderen door een stap terug te nemen en rustig adem te halen en zo meer balans en harmonie te vinden. De Draak heeft de neiging om intens te leven en daardoor zichzelf weleens voorbij te lopen. Zorg voor voldoende slaap, voeding en energieke activiteiten.
Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!