Chinese Horoscoop 2018 Geit | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Chinese Horoscoop 2018 Geit | Waarzegging.nl

Chinese horoscoop voorspelling

Je Chinese horoscoop helpt je je leven beter te begrijpen! Toekomst voorspellingen werken enkel als je jezelf begrijpt. Probeer de Chinese jaarhoroscoop 2018 gratis! Kies je Chinese sterrenbeeld gebaseerd op je geboortedatum en laat Chinese astrologie je leiden. Geniet van de waarzegger’s gratis Chinese jaarhoroscoop 2016

Aub, like ons op (chinese-horoscoop-2018: 4 uit 5 gebaseerd op 10 beoordelingen.)Chinese astrologie - Geit horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan dat je een Geit bent. De Geit is het achtste sterrenbeeld in de Chinese astrologie en vertegenwoordigde het jaar 2015. De Geit staat voor liefdevolle mensen. Verder geeft je Chinese horoscoop aan dat je houdt van mooie zaken. Richt jezelf op vrede, harmonie en compassie in 2018!


Chinese liefdeshoroscoop Geit

Het Chinese sterrenbeeld Geit is gekoppeld aan zachtaardige en slimme mensen. Let er echter wel op dat je de neiging hebt om je kwetsbaarheid niet te tonen. Hierdoor ben je niet trouw aan jezelf. Wees moedig en volg je hart. Laat echte liefde spreken. Het advies van je Chinese liefdeshoroscoop 2018 is om te blijven werken aan jezelf en jezelf te laten zien. Wees kwetsbaar, dat is je kracht en prachtige dingen zullen ontstaan.


Chinese carriere horoscoop Geit

Chinese astrologie zegt dat je Chinese sterrenbeeld zich richt op een rustige werkomgeving. Je hebt een oplettende houding ten opzichte van zakelijke belangen. Je Chinese jaarhoroscoop 2018 wijst op succes, echter om die te bereiken dien je besluitvaardig te zijn. Het advies van je Chinese horoscoop 2018 is om je proactief op te stellen.


Chinese gezondheidshoroscoop Geit

Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je de neiging hebt om enigszins passief te zijn op het gebied van gezondheid en sport. Ook geeft je Chinese horoscoop aan dat je je graag richt op rust. Pas dit toe op het gebied van gezondheid in 2018. Doe waarvan je houd en hou van wat je doet!
Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!