Chinese astrologie - Haan horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan de je een Haan bent. De Haan is het tiende dier in de Chinese zodiak en staat voor activiteit. De Haan is vaak spraakzaam, eerlijk en loyaal. Je Chinese horoscoop geeft aan dat je graag opschept over je prestaties. Je Haan energie zal aanwezig zijn in alle aspecten van het leven in het jaar van de Hond. Richt jezelf op vrede, harmonie en compassie in 2018!


Chinese liefdeshoroscoop Haan

Je Chinese sterrenbeeld is gerelateerd aan warmhartige en eerlijke mensen. De Haan is een toegewijde vriend en is geneigd zich aan afspraken te houden. Tegelijkertijd kan e Haan wat verzet opwekken bij meer gevoelige mensen als de Haan iets teveel aan het woord is over zijn of haar successen. Begrijp deze neiging voortkomt uit een diepere angst voor afwijzing. Observeer dit en durf je kwetsbaar op te stellen om liefde echt te laten stromen. Doe dit en ervaar hoe je Chinese liefdeshoroscoop voor je werkt in 2018!


Chinese carriere horoscoop Haan

Je Chinese horoscoop zegt dat de Haan gericht is op veiligheid en vrijheid in hun werk. Verder ben je onafhankelijk en punctueel van aard. De Haan heeft weleens last van autoriteit en denkt vaak dat hij of zij gelijk heeft. Werk aan je tolerantie ten opzichte van anderen. Net als vorig jaar is de uitdaging voor de Haan om te begrijpen dat veiligheid en vrijheid van binnenuit komen. Accepteer dat je eerst jezelf moet vertrouwen om vrijheid te vinden in je carrière. Alles begint van binnenuit. Leef dit principe en zorg daarmee dat je Chinese jaarhoroscoop 2018 vruchtbaar is.


Chinese gezondheidshoroscoop Haan

Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je op zoek bent naar balans. Voor de Haan is gezondheid van belang en over het algemeen kunnen zij goed omgaan met ziekte, omdat zij met een positieve mindset een oplossing zoeken. Je gevoeligheid kan ertoe leiden dat je stress ervaart dus zorg ervoor dat je goed slaapt en eet. Een juiste balans tussen mind, body en soul is belangrijk. Richt je meer op je dagelijkse voeding en sportactiviteiten in 2018 om te ontspannen.
Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!


Chinese horoscoop voorspelling

Je Chinese horoscoop helpt je je leven beter te begrijpen! Toekomst voorspellingen werken enkel als je jezelf begrijpt. Probeer de Chinese jaarhoroscoop 2018 gratis! Kies je Chinese sterrenbeeld gebaseerd op je geboortedatum en laat Chinese astrologie je leiden. Geniet van de waarzegger’s gratis Chinese jaarhoroscoop 2016

Aub, like ons op (chinese-horoscoop-2018: 4 uit 5 gebaseerd op 10 beoordelingen.)