Chinese Astrologie - De Hond horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan dat je het Chinese sterrenbeeld Hond bent. De Hond is het elfde dier in de Chinese sterrenbeelden en staat voor begrip voor anderen. Daarnaast is de Hond loyaal, net als het dier zelf. Je Honden energie zal aanwezig zijn in alle aspecten van het leven in het jaar van de Hond. Richt jezelf op vrede, harmonie en compassie in 2018!


Chinese liefdeshoroscoop Hond

De horoscoop Hond duidt op mensen met een over het algemeen goed karakter. Onbetrouwbaarheid is niet voor hen. Tegelijkertijd mist de Hond soms de sociale vaardigheden waardoor het lastig is om gevoelens uit te drukken richting anderen. Anderen kunnen dit als koppig interpreteren. Begrijp en accepteer dat dit zo is om zo ruimte te creëren om begrip en liefde vrij te laten vloeien. Als je je verzet tegen de opinie van de ander zal dit enkel leiden tot negativiteit bij jezelf en wat je weer uit naar de buitenwereld. Aangezien je oogst wat je zaait is het advies van je Chinese jaarhoroscoop 2018 om je te richten op liefde en medeleven!


Chinese carriere horoscoop Hond

Het sterrenbeeld Hond is gericht op het helpen van anderen. Een Hond met een positieve houding geeft niet heel veel om zijn of haar eigen belang en kan zich daardoor goed verplaatsen in een ander. Als de Hond dit toepast op de werkvloer dan heeft iedereen daar baat bij inclusief de Hond zelf. Vertrouw jezelf en anderen. Vertrouw erop dat hun intenties juist zijn. Werk hieraan om de effecten van je Chinese jaarhoroscoop 2018 te vergroten.


Chinese gezondheidshoroscoop Hond

Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je moedig en avontuurlijk bent. Aangezien gezondheid en sport belangrijk zijn voor een succesvol leven adviseert je Chinese horoscoop 2018 je om je talent te volgen en activiteiten te ondernemen waar je gelukkig van wordt. Over het algemeen is de Hond tevreden met zijn of haar gezondheid. Je Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je een gezonde mix van voedsel te combineren met sportieve activiteiten en voldoende rust.




Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!


privacy policy