Chinese Horoscoop 2018 Konijn | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Chinese Horoscoop 2018 Konijn | Waarzegging.nl

Chinese horoscoop voorspelling

Je Chinese horoscoop helpt je je leven beter te begrijpen! Toekomst voorspellingen werken enkel als je jezelf begrijpt. Probeer de Chinese jaarhoroscoop 2018 gratis! Kies je Chinese sterrenbeeld gebaseerd op je geboortedatum en laat Chinese astrologie je leiden. Geniet van de waarzegger’s gratis Chinese jaarhoroscoop 2016

Aub, like ons op (chinese-horoscoop-2018: 4 uit 5 gebaseerd op 10 beoordelingen.)Chinese astrologie - Konijn horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan dat je een Konijn bent. Het Konijn is het vierde dier in de Chinese astrologie en vertegenwoordigt mensen met compassie die kiezen voor de kwaliteit van het leven van anderen. Daarnaast geeft je Chinese jaarhoroscoop aan dat je erg kan genieten van stilte, alhoewel het dagelijkse leven dit weleens moeilijk maakt bewust te ervaren. Jouw Varkensenergie zal aanwezig zijn op alle gebieden van je leven in het jaar van de Hond. Richt je op vrede, harmonie en compassie in 2018!


Chinese liefdeshoroscoop Konijn

Het Chinese sterrenbeeld Konijn staat voor mensen met compassie die veel geven om de mensen in hun omgeving. Daarom is liefde belangrijk voor jou in het jaar van de Aap en dit zal leiden tot mooie momenten. Begrijp dat het belangrijk is om quality time met je geliefde door te brengen om zo elkaar echt leren te begrijpen. Als je de ander echt begrijpt zul je een enorm gevoel van vrijheid ervaren. Ervaar hoe je Chinese jaarhoroscoop 2018 voor je werkt!


Chinese carriere horoscoop Konijn

Je Chinese sterrenbeeld is gericht op harmonie. Met de communicatieve vaardigheden van het Konijn kan deze heel makkelijk verbinding maken op de werkvloer met anderen. Het Konijn dient ervoor te waken om niet te impulsief te reageren. Denk nog eens na voordat je een beslissing neemt. Aangezien veel mensen het Konijn vertrouwen kun je om advies worden gevraagd. Geef dan geen dwingend advies, maar laat de ander de oplossing zelf vinden. Door dit te doen zul je de effecten van je Chinese jaarhoroscoop 2018 vergroten in 2018.


Chinese gezondheidshoroscoop Konijn

Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je houdt van nieuwe uitdagingen. Combineer dit met de extraverte Yang energie van het jaar van de Aap en bemerk dat dit leidt to interessante ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en sport. Doe waar je van houdt en hou van wat je doet. Slaap en eet gezond in 2018.
Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!