Chinese Horoscoop 2018 Os | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Chinese Horoscoop 2018 Os | Waarzegging.nl

Chinese horoscoop voorspelling

Je Chinese horoscoop helpt je je leven beter te begrijpen! Toekomst voorspellingen werken enkel als je jezelf begrijpt. Probeer de Chinese jaarhoroscoop 2018 gratis! Kies je Chinese sterrenbeeld gebaseerd op je geboortedatum en laat Chinese astrologie je leiden. Geniet van de waarzegger’s gratis Chinese jaarhoroscoop 2016

Aub, like ons op (chinese-horoscoop-2018: 4 uit 5 gebaseerd op 10 beoordelingen.)Chinese astrologie - Os horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan dat je een Os bent. De Os is het tweede dier in de Chinese astrologie en staat voor voorzichtige mensen die veel geven om anderen. Je Chinese horoscoop geeft aan dat je aanschouwend bent van aard. Je Ossen energie zal aanwezig zijn in alle aspecten van het leven in het jaar van de Hond. Richt jezelf op vrede, harmonie en compassie in 2018!


Chinese liefdeshoroscoop Os

Het Chinese sterrenbeeld Os staat voor eerlijke mensen die houden van structuur. Liefde is belangrijk voor je. Richt je op je warme hart om het effect van je Chinese liefdeshoroscoop 2018 te vergroten. Daarnaast is de Os iemand die zich op de positieve zaken kan richten met een focus op harmonie en balans. Ervaar een vrije stroom van liefde in 2018!


Chinese carriere horoscoop Os

Je Chinese horoscoop zegt dat je erg gericht bent op leiderschap en een grote devotie aan je werk hebt. De Os heeft echter weleens last van gebrekkige communicatie. Alhoewel je horoscoop je hier de afgelopen twee jaren al op heeft gewezen blijft het belangrijk je hierop te richten om (nog) meer succes te ervaren. Richt je op heldere en duidelijke communicatie met je collega’s. Dit kan enkel als er voldoende vertrouwen aanwezig is in je relaties. Probeer dit en pluk de vruchten van je Chinese jaarhoroscoop 2018 advies.


Chinese gezondheidshoroscoop Os

Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat ambitie en rust belangrijk zijn dit aar. Zorg voor een juiste balans tussen al je activiteiten. Een gelijkmoedige geest is belangrijk om te trainen zodat je meer harmonie ervaart. Hiervoor dien je te zorgen voor voldoende slaap, goede voeding en voldoende beweging. Doe waar je van houd en hou van wat je doet! Doe je voordeel met de wijsheid die schuilt in je Chinese jaarhoroscoop 2016.
Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!