Chinese astrologie - Paard horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Paard is. Zoals gezegd is het Paard het zevende Chinese sterrenbeeld en staat voor energetische mensen. De Yang energie die het Paard heeft is positief en extravert. Verder geeft je Chinese jaarhoroscoop aan dat je gericht bent op jezelf. Je Paard energie zal op alle vlakken in je leven tot uiting komen in 2018. Richt je op vrede, harmonie en compassie in 2018.


Chinese liefdeshoroscoop Paard

Het Chinese sterrenbeeld Paard wordt geassocieerd met gepassioneerde mensen en gangmakers. Voor je liefdeshoroscoop houdt dit in dat lol en verbinding met je partner belangrijk is. Let er wel op dat als je heftige emoties ervaart je een stap terug neemt. Omdat dit jaar zowel de Hond als Paard energie aanwezig is adviseert je Chinese jaarhoroscoop 2018 je enkel deze emotie te observeren. Onderdruk de emotie niet en reageer er ook niet op, kijk enkel. Door enkel te observeren merk je dat de emotie afneemt in kracht en dat daardoor de liefde weer vrij kan stromen.


Chinese carriere horoscoop Paard

Het Paard sterrenbeeld richt zich op vooruitgang en nieuwe ervaringen. Wees voorzichtig om niet te ongeduldig zijn met je omgeving. Je kan je storen aan mensen die autoritair gedrag vertonen, aangezien je eigen energie goed is ontwikkeld. Werk aan je tolerantie, ook richting deze autoritaire mensen. Luister naar wat anderen je proberen te vertellen en probeer hun standpunt te begrijpen. Houd ze betrokken als je vooruitgang wilt boeken. Dit zal het resultaat van je Chinese carrière horoscoop 2018 verbeteren.


Chinese gezondheidshoroscoop Paard

Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je houdt van actie en avontuur. Gezondheid en sport zijn belangrijk voor een succesvol leven. Volg daarom je talenten en doe de dingen die je vrolijk maken. Doe waarvan je houd en hou van wat je doet. Zoek voor de juiste balans tussen gezondheid en sportieve activiteiten.
Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!


privacy policy