Chinese Horoscoop 2018 Rat | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Chinese Horoscoop 2018 Rat | Waarzegging.nl

Chinese horoscoop voorspelling

Je Chinese horoscoop helpt je je leven beter te begrijpen! Toekomst voorspellingen werken enkel als je jezelf begrijpt. Probeer de Chinese jaarhoroscoop 2018 gratis! Kies je Chinese sterrenbeeld gebaseerd op je geboortedatum en laat Chinese astrologie je leiden. Geniet van de waarzegger’s gratis Chinese jaarhoroscoop 2016

Aub, like ons op (chinese-horoscoop-2018: 4 uit 5 gebaseerd op 10 beoordelingen.)Chinese astrologie - Rat horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan dat je een Rat bent. De Rat is het eerste dier in de Chinese astrologie en is bekend om sterke intuïtie en flexibiliteit. De Rat werkt goed door flexibel te zijn in relatie tot anderen. Je Chinese jaarhoroscoop 2018 geeft aan dat je erg nieuwsgierig van aard bent en met veel aandacht uitdagingen benadert. Je Rat energie zal aanwezig zijn in alle aspecten van het leven in het jaar van de Hond. Richt jezelf op vrede, harmonie en compassie in 2018!


Chinese liefdeshoroscoop Rat

Het Chinese sterrenbeeld Rat is gerelateerd aan beminnelijke mensen met charisma. Liefde is belangrijk voor je en in het jaar van de Hond kun je wat onverwachte passie verwachten! wees voorzichtig dat je je niet enkel blind staart op je eigen belangen. Dit kan nadelig uitpakken in je liefdesrelatie. Richt je op harmonie. Vertrouw jezelf en je partner om zo het maximale te halen uit je Chinese jaarhoroscoop 2018 resultaten!


Chinese carriere horoscoop Rat

Chinese astrologie vertelt ons dat je Chinese sterrenbeeld is gefocussed op welvaart en bereidheid te werken voor succes. De Rat heeft de neiging om materialistisch te zijn en kan daarom af en toe egoïstisch uit de hoek komen. Om vooruitgang in je carrière te boeken dien je je te richten op je passie om te presteren en je compassie voor anderen. Je Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om te vertrouwen op je eigen intuïtie en flexibel te blijven in elke omstandigheid die zich voordoet.


Chinese gezondheidshoroscoop Rat

Je Chinese sterrenbeeld geeft een gedrevenheid voor succes aan en behoefte om erkend te worden. Zowel de Rat als Hond zijn sterrenbeelden met Yang energie waardoor de kans groot is dat je je gezondheidsdoelstellingen voor 2018 zult halen. Let er echter op dat je in balans blijft. Soms is minder meer!
Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!