Chinese Horoscoop 2018 Slang | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Chinese Horoscoop 2018 Slang | Waarzegging.nl

Chinese horoscoop voorspelling

Je Chinese horoscoop helpt je je leven beter te begrijpen! Toekomst voorspellingen werken enkel als je jezelf begrijpt. Probeer de Chinese jaarhoroscoop 2018 gratis! Kies je Chinese sterrenbeeld gebaseerd op je geboortedatum en laat Chinese astrologie je leiden. Geniet van de waarzegger’s gratis Chinese jaarhoroscoop 2016

Aub, like ons op (chinese-horoscoop-2018: 4 uit 5 gebaseerd op 10 beoordelingen.)Chinese astrologie - Slang horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan dat je een Slang bent. De Slang is het zesde dier in de Chinese astrologie en staat voor mysterie. Verder zegt je Chinese jaarhoroscoop 2018 dat je een romantisch en ijdel persoon bent. Je Slangen energie zal aanwezig zijn in al de aspecten van het leven in het jaar van de Hond. Je Slangen energie zal aanwezig zijn in alle aspecten van het leven in het jaar van de Hond. Richt jezelf op vrede, harmonie en compassie in 2018!


Chinese liefdeshoroscoop Slang

Het sterrenbeeld Slang is gerelateerd aan gepassioneerde mensen. Zowel de Hond als de Slang staan voor Yang energie waardoor er veel krachtige energie aanwezig is. Wees hiervan bewust en neem de tijd om van je relaties te genieten in stilte. Werk aan echt vertrouwen in je relaties en de vrijheid van de liefde die dat oplevert. Ervaar hoe je Chinese liefdeshoroscoop voor je werkt in 2018!


Chinese carriere horoscoop Slang

De Slang is op zoek naar financiële zekerheid. Dit is geen enkel probleem zolang het maar niet tot stress leidt. Begrijp dat het leven ook met minder geld prettig kan zijn. Waak ervoor dat je niet te wantrouwend bent ten opzichte van je collega’s. Vertrouw zowel in je eigen als andermans oordeel. Je Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om te vertrouwen op je eigen wijsheid, dit zorgt ervoor dat je vooruitgang boekt!


Chinese gezondheidshoroscoop Slang

Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je vastbesloten bent je doelen te bereiken. Draag zorg dat je kiest wat je wilt bereiken op het gebied van gezondheid en sport aangezien deze onderwerpen belangrijk voor je zijn. Zorg voor een goede balans. Doe je voordeel met de wijsheid die schuil gaat in je Chinese jaarhoroscoop 2016.
Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!