Chinese astrologie - Tijger horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan dat je een Tijger bent. De Tijger is het derde dier in de Chinese astrologie en staat voor moedige inspanning. Tevens geeft je Chinese horoscoop aan dat je veel kracht bezit. Jouw Tijger energie zal aanwezig zijn op alle gebieden van je leven in het jaar van de Hond. Richt je op vrede, harmonie en compassie in 2018!


Chinese liefdeshoroscoop Tijger

Het Chinese sterrenbeeld Tijger staat voor mensen die tolerant zijn en zichzelf goed kunnen uitdrukken. Als de Tijger in een goede bij is is hij of zij in staat om de liefde in vrijheid te beleven zonder eisen te stellen aan de partner. Dit heeft een enorm positief effect op elke relatie aangezien de liefde stopt met stromen zodra er eisen worden gesteld. Indien je in een slechte bui bent zorg dan dat je je probeert te richten op empathie en niet reageert met je korte lontje. Als je dit doet zul je zien hoe je Chinese liefdeshoroscoop voor je werkt in 2018.


Chinese carriere horoscoop Tijger

Chinese astrologie zegt dat je Chinese sterrenbeeld gericht is op persoonlijke ontwikkeling en groei in je carrière. Werk aan je tolerantie ten opzichte van autoritaire mensen en maak gebruik van je sensitiviteit als je met lastige situaties wordt geconfronteerd. Je Chinese jaarhoroscoop 2018 geeft je als advies om nieuwe mogelijkheden die goed voelen te onderzoeken.


Chinese gezondheidshoroscoop Tijger

Je Chinese horoscoop geeft aan dat je van uitdagingen houdt en de voordelen van een gebalanceerde gezondheid goed begrijpt. Mogelijke gezonde oefeningen dit jaar kan Yoga zijn, waarbij je de Yin energie met Yang energie combineert in het jaar van de Hond. Slaap, eet en oefen wel in 2018!
Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!


Chinese horoscoop voorspelling

Je Chinese horoscoop helpt je je leven beter te begrijpen! Toekomst voorspellingen werken enkel als je jezelf begrijpt. Probeer de Chinese jaarhoroscoop 2018 gratis! Kies je Chinese sterrenbeeld gebaseerd op je geboortedatum en laat Chinese astrologie je leiden. Geniet van de waarzegger’s gratis Chinese jaarhoroscoop 2016

Aub, like ons op (chinese-horoscoop-2018: 4 uit 5 gebaseerd op 10 beoordelingen.)