Chinese Horoscoop 2018 Varken | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Chinese Horoscoop 2018 Varken | Waarzegging.nl

Chinese horoscoop voorspelling

Je Chinese horoscoop helpt je je leven beter te begrijpen! Toekomst voorspellingen werken enkel als je jezelf begrijpt. Probeer de Chinese jaarhoroscoop 2018 gratis! Kies je Chinese sterrenbeeld gebaseerd op je geboortedatum en laat Chinese astrologie je leiden. Geniet van de waarzegger’s gratis Chinese jaarhoroscoop 2016

Aub, like ons op (chinese-horoscoop-2018: 4 uit 5 gebaseerd op 10 beoordelingen.)



Chinese astrologie - Varken horoscoop 2018

Chinese Horoscoop 2018 - Jaar van de Hond

Het jaar van de Hond start op 16 februari 2018. De intentie van je Chinese jaarhoroscoop 2018 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.


De Hond is een symbool van moed en creativiteit en dit is een terugkerend thema in 2018. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Hond staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Yin invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.


Je gratis Chinese jaarhoroscoop 2018 adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2018. Richt jezelf op:

  • meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
  • genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid en onbaatzuchtig helpen van anderen.
  • Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

Je geboortedatum geeft aan dat je een Varken bent. Het Varken is het twaalfde dier in de Chinese astrologie en staat voor gulle mensen met veel compassie. Je Chinese jaarhoroscoop geeft aan dat als je je ertoe zet je een uitstekende concentratie hebt; je kan doelen voor jezelf stellen en deze met doorzettingsvermogen behalen. Jouw Varkensenergie zal aanwezig zijn op alle gebieden van je leven in het jaar van de Hond. Richt je op vrede, harmonie en compassie in 2018!


Chinese liefdeshoroscoop Varken

Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je zachtaardig en warmhartig bent naar anderen toe. Je houdt niet van discussies en hebt het beste voor met de mensen die je lief hebt. Let er wel op dat je je eigen gevoelens niet negeert. Blijf in contact met je gevoelens, observeer ze en spreek ze uit op een wijze manier. Hierdoor blijf je in contact met de anderen op een dieper niveau. Doe waarvan je houd en hou van wat je doet. Doe je voordeel met de wijsheid die schuil gaat in je Chinese jaarhoroscoop 2018.


Chinese carriere horoscoop Varken

Het Chinese sterrenbeeld Varken staat voor ambitieuze mensen die over het algemeen goed zijn in de omgang met collega's en andere zakenrelaties. Varkens krijgen snel hulp aangeboden van anderen wanneer zij voor een uitdaging staan. Waardeer de inspanning van je collega’s ook al zie je niet direct de toegevoegde waarde. Indien je een beslissing moet maken neem dan eerst een stap terug en probeer het grotere geheel te zien. Ontdek hoe je Chinese carrière horoscoop voor je werkt in 2018!


Chinese gezondheidshoroscoop Varken

Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je van schoonheid houdt en optimistisch ben van nature. Zorg ervoor dat deze elementen terug komen in de sportieve activiteiten die je onderneemt. Let erop dat je de neiging hebt zaken uit te stellen. Observeer waar dit vandaan komt en stel realistische doelen. Zorg voor voldoende doorzettingsvermogen en vertrouwen in jezelf om je doelen te bereiken in 2018.




Weet je je Chinese sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de Chinese horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!