ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Dream dictionairy

Beoordeling
droomwoordenboek: 5 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen.

Je dromen voorspellen je toekomst

Wat betekent mijn droom? Wellicht stel je jezelf deze vraag weleens. Niet vreemd, want iedereen wil graag zijn droom verklaren. De waarzegger legt meer uit wat je droom betekent. Je onderbewustzijn communiceert met je via je dromen. Door je hier bewuster van te worden kun je je dromen beter verklaren.


Een beter begrip van je dromen door de waarzegger's 'dromen verklaren' en droomwoordenboek zal je helpen een gebalanceerder en gelukkiger leven te leiden.


Gebruik je gezond verstand bij het verklaren van je dromen. Probeer de betekenis van droomsymbolen te begrijpen ook als ze niet genoemd worden in het droomwoordenboek. Richt je aandacht op de karakteristieken van de symbolen waar je over hebt gedroomd. Wat betekent mijn droom in relatie tot mijn leven?


De waarzegger biedt twee manier aan om je dromen te verklaren:

Dromen verklaren Schrijf je droom zo uitgebreid moeilijk op en de waarzegger zal je antwoord geven op basis van de genoemde thema's om jouw dromen te verklaren.
Droomwoordenboek Als je enkel op 1 specifiek droomthema wilt zoeken of je graag meer wilt lezen over dromen verklaren bekijk dan ook ons droomwoordenboek.

De informatie in het droomwoordenboek van de waarzegger is gebaseerd op verschillende bronnen. Deze bronnen hebben allen onderzoek gedaan naar dromen en hun interpretatie.

Almine spiritual journeys