Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging.nl

Toekomst voorspellen

Wat betekent mijn droom? Wellicht stel je jezelf deze vraag weleens. Niet vreemd, want iedereen wil graag zijn droom verklaren. De waarzegger legt meer uit wat je droom betekent. Je onderbewustzijn communiceert met je via je dromen. Door je hier bewuster van te worden kun je je dromen beter verklaren.

Aub, like ons op (droomwoordenboek: 5 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen.)Droomwoordenboek beginnend met: "b"

Baboon

Als je een baboon ziet, betekend dit dat je je gevoelens meer moet uiten. Krijg meer kracht, wees niet bang om je gevoelens te uiten t.o.v. anderen.


Baby

Als je droomt over sprekende babies, betekend dit dat je spoedig voor een nieuw begin zal staan


Bad, Baden

Als je droomt over het nemen van een bad of douche betekent dit dat je eerdere beïnvloedingen verwijdert via positieve gevoelens.


Bakken

Als je in je droom iets wil bakken (brood) betekent dit dat je wil zorgen voor iets dat groeit.


Bal

Als je droomt over het spelen met een bal betekent dit polariteit. Er zijn tegenstellingen die beweren dat dit verdeeldheid betekent.


Bed

Als je droomt over in bed te liggen kan dit vele betekenissen hebben. Als je alleen in bed ligt,betekent dit dat je rust nodig hebt. Als je (niet-seksueel) in bed ligt met iemand anders verwijst dit naar het geven van iets.


Berg beklimmen

Als je droomt over het beklimmen van een berg betekent dit dat je leven je hopen ondersteunt. Als er andere klimmers bij je zijn, betekent dit dat mensen rondom je je hoop en ook steunen.


Betaal, Betalen

De interpretatie van het betalen van rekeningen betekent macht en controle.


Bevallen

Als je droomt dat je bevalt of dat er iemand aan het bevallen is, staat dit voor een nieuw bewustzijn over iets dat gaat gebeuren in je leven.


Bewusteloos

Als je bewusteloos bent in je dromen betekent dit dat je zelfbeheersing verliest. Op hetzelfde moment kan het betekenen dat je openstaat voor hulp.


Bijten

Als je buiten ziet in je droom betekent dit dat je meer voorzichtig moet zijn met je huidige verantwoordelijkheden. Dit kan schade richten aan je vrienden en familie.


Boven

Als je objecten boven jezelf ziet in je dromen kan dit twee verklaringen hebben. Enerzijds kan dit aangeven dat je je doelen hoger moet stellen; de andere verklaring is dat je je onzeker voelt of je je doelen kunt halen.


Branden

De droom interpretatie van het branden van een aantal persoonlijke bezittingen verwijst naar het feit dat je iets wil veranderen aan jezelf. Het veranderen van je zelfbeeld .


Buitenland

Dromen over (verhuizen naar of reizen in) het buitenland wordt op twee manieren verklaart. Als dit nu je situatie is dan staat het waarschijnlijk voor de emoties die je hierbij ervaart. De andere verklaring is dat je je vleugels moet uitslaan om nieuwe dingen te ervaren in je leven.


bewondering, bewonderen

Bewondering voor jezelf in je dromen kan wijzen op de behoefte aan acceptatie van anderen. Anderen bewonderen in je dromen wijst erop dat je graag hun goede eigenschappen wilt aanleren.


boos

Als je boos of kwaad bent op iemand of op een situatie in je dromen dan betekent dat ongenoegen. Als een ander boos of kwaad op jou is dan betekent dat dat jij je onzeker voelt in die relatie. Werk in dat geval aan je zelfvertrouwen!


buik

Als je je buik duidelijk ziet in je dromen dan kan dat erop wijzen dat je je niet veilig voelt. Onderzoek je gevoelens van wantrouwen en het gevoel van kwetsbaar zijn.


buitenaards

Dromen over buitenaardse wezens betekenen dat je graag de realiteit wilt ontvluchten.


Wat betekent mijn droom?

Als je specifiek naar het onderwerp van je dromen wilt zoeken dan kun je het droomwoordenboek van de waarzegger gebruiken. Daarnaast biedt de waarzegger ook de 'Dromen verklaren' optie. Hier kun je je droom uitschrijven en op basis hiervan geeft de waarzegger uitleg over je droom.


Om zo goed mogelijk je droom te verklaren dien je zoveel mogelijk van je droom hieronder op te schrijven. De waarzegger kan dromen verklaren op basis van de thema's die jij noemt. Gebruik je eigen oordeel bij het interpreteren van deze 'dromen verklaren' optie. Jouw droom is namelijk uniek en jij bent de enige die uiteindelijk je dromen kan verklaren. De waarzegger geeft je enkel wegwijzers!


Klik op een letter om naar een specifiek thema van je dromen te zoeken. Ontdek wat je droom betekent!

 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Terug naar dromen Dromen verklaren