Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging.nl

Toekomst voorspellen

Wat betekent mijn droom? Wellicht stel je jezelf deze vraag weleens. Niet vreemd, want iedereen wil graag zijn droom verklaren. De waarzegger legt meer uit wat je droom betekent. Je onderbewustzijn communiceert met je via je dromen. Door je hier bewuster van te worden kun je je dromen beter verklaren.

Aub, like ons op (droomwoordenboek: 5 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen.)Droomwoordenboek beginnend met: "d"

Dans, Dansen

De interpretatie van dansen in je droom betekent dat je meer zeft-expressie nodig hebt in je dagelijkse leven.


Deur

Een deur die op slot is, indiceert dat je iemand of iets buitensluit. Als je de deuren losmaakt in je droom, betekent dit dat je iets of iemand binnenlaat in je leven.


Diefstal

Als je bestolen of overvallen wordt in je droom betekent dit dat je iets verloor of dat je bang bent om macht te verliezen.


Doel

Als je ziet dat je een doel bereikt betekent dit dat je sterk genoeg bent om deze nieuwe kans te grijpen.


Dood

Als iemand dierbaar sterft in je droom, betekent dit dat je de ware verbintenis met dit persoon mist of dat je je zorgen maakt over deze persoon.


Wanneer je sterft in je droom, betekend dit dat je bang bent om iets of iemand te verliezen of je hebt angst van succes.


Doodsbrief

Als je een doodsbrief ziet of leest definieert het dat je nieuwe ideeën moet volgen in plaats van oude opvattingen te ontwikkelen.


Douchen

Als je droomt over het nemen van een bad of douche betekent dit dat je eerdere beïnvloedingen verwijdert via positieve gevoelens.


Droevig

Als je droevig bent in je droom betekent dit dat iets teleurstelling veroorzaakt in je leven.


Duisternis

Als je duisternis ziet in je droom, betekent dit dat je falingen uit het verleden de taak voor de hand beïnvloed. Als je de zon door de duisternis ziet, betekend dit dat je dit probleem kan overkomen.


dier

Vaak is de verklaring van een droom over dieren dat je graag de eigenschappen van dit dier wilt bezitten of dat je behoefte hebt om je instinct en primitieve verlangens van dat dier te volgen.


dronken

Veel alcohol drinken in je dromen wijst op negatieve emoties zoals angst en het niet respecteren van jezelf.


Wat betekent mijn droom?

Als je specifiek naar het onderwerp van je dromen wilt zoeken dan kun je het droomwoordenboek van de waarzegger gebruiken. Daarnaast biedt de waarzegger ook de 'Dromen verklaren' optie. Hier kun je je droom uitschrijven en op basis hiervan geeft de waarzegger uitleg over je droom.


Om zo goed mogelijk je droom te verklaren dien je zoveel mogelijk van je droom hieronder op te schrijven. De waarzegger kan dromen verklaren op basis van de thema's die jij noemt. Gebruik je eigen oordeel bij het interpreteren van deze 'dromen verklaren' optie. Jouw droom is namelijk uniek en jij bent de enige die uiteindelijk je dromen kan verklaren. De waarzegger geeft je enkel wegwijzers!


Klik op een letter om naar een specifiek thema van je dromen te zoeken. Ontdek wat je droom betekent!

 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Terug naar dromen Dromen verklaren