Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging.nl

Toekomst voorspellen

Wat betekent mijn droom? Wellicht stel je jezelf deze vraag weleens. Niet vreemd, want iedereen wil graag zijn droom verklaren. De waarzegger legt meer uit wat je droom betekent. Je onderbewustzijn communiceert met je via je dromen. Door je hier bewuster van te worden kun je je dromen beter verklaren.

Aub, like ons op (droomwoordenboek: 5 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen.)Droomwoordenboek beginnend met: "g"

Geboorte

Als je droomt dat je bevalt of dat er iemand aan het bevallen is, staat dit voor een nieuw bewustzijn over iets dat gaat gebeuren in je leven.


Geest

Het zien van een geest in je droom betekent dat je bang bent om iets te verliezen.


Genezen

Als je droomt over het feit dat je iemand verzorgt, betekent dit dat je iets internaliseert terwijl je het van binnenuit moet aanpakken.


Gevaar

Als je ziet dat je in gevaar bent, betekent dit dat je je zorgen maakt om de toekomst. Wees moor voorzichtig in je dagdagelijkse taken.


Gevangenis

De interpretatie van een gevangenis is dat je je schuldig voelt of schuldig bent.


Gevecht

De interpretatie van vechten of boxen is dat je meer betrokken wil zijn.


Geweer

Als je droomt over geweren betekent dit dat je kwaad bent.


Gokken

Als je droomt over gokken verwijst dit naar het feit dat je meer risico’s moet nemen om voordeel te baten uit hetgeen dat gaat gebeuren.


Goud

De interpretatie van goud is dat je waarde schenkt aan iets of iemand. Vaak gaat dit gepaard met de gevoelens van mogelijkheden, zelfvertrouwen en vrijheid en betekent het geluk.


Wat betekent mijn droom?

Als je specifiek naar het onderwerp van je dromen wilt zoeken dan kun je het droomwoordenboek van de waarzegger gebruiken. Daarnaast biedt de waarzegger ook de 'Dromen verklaren' optie. Hier kun je je droom uitschrijven en op basis hiervan geeft de waarzegger uitleg over je droom.


Om zo goed mogelijk je droom te verklaren dien je zoveel mogelijk van je droom hieronder op te schrijven. De waarzegger kan dromen verklaren op basis van de thema's die jij noemt. Gebruik je eigen oordeel bij het interpreteren van deze 'dromen verklaren' optie. Jouw droom is namelijk uniek en jij bent de enige die uiteindelijk je dromen kan verklaren. De waarzegger geeft je enkel wegwijzers!


Klik op een letter om naar een specifiek thema van je dromen te zoeken. Ontdek wat je droom betekent!

 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Terug naar dromen Dromen verklaren