Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging.nl

Toekomst voorspellen

Wat betekent mijn droom? Wellicht stel je jezelf deze vraag weleens. Niet vreemd, want iedereen wil graag zijn droom verklaren. De waarzegger legt meer uit wat je droom betekent. Je onderbewustzijn communiceert met je via je dromen. Door je hier bewuster van te worden kun je je dromen beter verklaren.

Aub, like ons op (droomwoordenboek: 5 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen.)Droomwoordenboek beginnend met: "k"

Kabel

Als je een kabel ziet in je droom toont dit je stabiliteit. Als de kabel gebroken is, betekent dit dat je kracht en positieve energie mist.


Kangeroe, Kangoeroe

Het zien van een kangeroe in je droom betekent dat je meer beschermend en aansprakelijk bent over je werk.


Kapper

Als je een kapper bezoekt in je droom, betekent dat je de meningen van anderen in acht moet houden. Als je je haar verft, betekent dit een vals imago. Wanneer je je haar knipt betekent dit dat mensen je minder geloofwaardig vinden. Grijs haar staat voor het feit dat je een last draagt uit het verleden.


Karate

Als je droomt over karate betekent dit dat je meer gefocust bent op je doel.


Kerkhof

Als je op een kerkhof bent in je droom betekent dit dat je enkele dingen aan jezelf moet veranderen. Dit kan gepaard gaan met een bepaalde verandering in je leven.


Klimmen

De droom interpretatie van klimmen wil zeggen dat je je inzicht en bewustzijn verbreedt.


Koffer

De interpretatie van een verpakking, tas of koffer geeft aan om je oude overtuigingen achterwegen te laten , het loslaten van je oude identiteit.


Koken, Keuken

Koken en werken in de keuken in je droom betekend dat je voor je voor jezelf en anderen wil zorgen.


Koop, Kopen

Als je droomt over het kopen van dingen implementeert dit dat je kracht weg weggeven of dat je kracht willen inruilen voor de goedkeuring van anderen.


Krijger

De interpretatie van een krijger is dapperheid. Het betekent ook dat je de juiste vragen stelt omtrent je leven en dat je slim omgaat met je levenssituatie.


Kussen, Kus

Als je met iemand kust in een droom betekent dit dat je meer energie of kracht vergt.


knippen

Als je je haar knipt in een droom betekent dit een nieuwe start op vlak van werk.


konijn

De interpretatie van een konijn is dat je je gelukkig en succesvol voelt.


koningin

Als je een koningin ziet in je dromen betekent het dat je houdt van je moeder. Het geeft ook kracht aan je innerlijke verlangen.


kwaad

Als je boos of kwaad bent op iemand of op een situatie in je dromen dan betekent dat ongenoegen. Als een ander boos of kwaad op jou is dan betekent dat dat jij je onzeker voelt in die relatie. Werk in dat geval aan je zelfvertrouwen!


Wat betekent mijn droom?

Als je specifiek naar het onderwerp van je dromen wilt zoeken dan kun je het droomwoordenboek van de waarzegger gebruiken. Daarnaast biedt de waarzegger ook de 'Dromen verklaren' optie. Hier kun je je droom uitschrijven en op basis hiervan geeft de waarzegger uitleg over je droom.


Om zo goed mogelijk je droom te verklaren dien je zoveel mogelijk van je droom hieronder op te schrijven. De waarzegger kan dromen verklaren op basis van de thema's die jij noemt. Gebruik je eigen oordeel bij het interpreteren van deze 'dromen verklaren' optie. Jouw droom is namelijk uniek en jij bent de enige die uiteindelijk je dromen kan verklaren. De waarzegger geeft je enkel wegwijzers!


Klik op een letter om naar een specifiek thema van je dromen te zoeken. Ontdek wat je droom betekent!

 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Terug naar dromen Dromen verklaren