Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging.nl

Toekomst voorspellen

Wat betekent mijn droom? Wellicht stel je jezelf deze vraag weleens. Niet vreemd, want iedereen wil graag zijn droom verklaren. De waarzegger legt meer uit wat je droom betekent. Je onderbewustzijn communiceert met je via je dromen. Door je hier bewuster van te worden kun je je dromen beter verklaren.

Aub, like ons op (droomwoordenboek: 5 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen.)Droomwoordenboek beginnend met: "l"

Laboratorium

Als je een laboratorium ziet in je droom betekent dit dat je moet werken aan je gevoelens. Denk verder dan je gedachten.


Lees, Lezen

De interpretatie van iets te lezen is dat je op zoek bent naar nieuwe antwoorden binnenin je oude visies.


Lelijk

Als je iets lelijks ziet in je dromen vertegenwoordigt dit je angst om iets te verliezen.


Leren

Als je droomt dat je iets leert in school verwijst dit naar het feit dat je vernederd moet worden om iets te kunnen leren. De interpretatie van iemand at je de les spelt is dat je meer aandacht moet schenken aan de dingen die rondom je gebeuren. Je kan hieruit iets leren.


Les

De interpretatie van een les is dat je aandacht moet schenken aan hetgeen dat rondom je gebeurt. Je kunt hieruit iets leren.


Loon

Als je droomt dat je een loon ontvangt geeft het aan dat je zeker bent over een beloning die je zal krijgen . Als je loon uitbetaalt betekent dit dat je je gevoelens met iemand wil delen.


Als je droomt over je inkomen betekent dit dat je je doel voor je harde werk wil bereiken.


Loop, Lopen

Als je loopt in je droom betekent dit dat je meer vrijheid wil. Kijk uit naar deze mogelijkheid en grijp deze kans.


leeftijd

Als je droomt dat je jonger bent dan je in werkelijkheid bent duidt dat erop dat je verlangt naar het verleden. Als je droomt dat je ouder bent betekent dit dat je behoefte hebt aan meer wijsheid.


lucht

Lucht staat voor vrijheid en positieve energie. Het staat ook voor communicatie en je spirituele ontwikkeling.


Wat betekent mijn droom?

Als je specifiek naar het onderwerp van je dromen wilt zoeken dan kun je het droomwoordenboek van de waarzegger gebruiken. Daarnaast biedt de waarzegger ook de 'Dromen verklaren' optie. Hier kun je je droom uitschrijven en op basis hiervan geeft de waarzegger uitleg over je droom.


Om zo goed mogelijk je droom te verklaren dien je zoveel mogelijk van je droom hieronder op te schrijven. De waarzegger kan dromen verklaren op basis van de thema's die jij noemt. Gebruik je eigen oordeel bij het interpreteren van deze 'dromen verklaren' optie. Jouw droom is namelijk uniek en jij bent de enige die uiteindelijk je dromen kan verklaren. De waarzegger geeft je enkel wegwijzers!


Klik op een letter om naar een specifiek thema van je dromen te zoeken. Ontdek wat je droom betekent!

 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Terug naar dromen Dromen verklaren