Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging.nl

Toekomst voorspellen

Wat betekent mijn droom? Wellicht stel je jezelf deze vraag weleens. Niet vreemd, want iedereen wil graag zijn droom verklaren. De waarzegger legt meer uit wat je droom betekent. Je onderbewustzijn communiceert met je via je dromen. Door je hier bewuster van te worden kun je je dromen beter verklaren.

Aub, like ons op (droomwoordenboek: 5 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen.)Droomwoordenboek beginnend met: "r"

Radio

De interpretatie van het luisteren naar de radio betekent dat je graag andere mensen bedient.


Reis, Reizen

De interpretatie van reizen is dat verandering of de nood van bewustzijn.


Reuk, Rieken

Dingen rieken in je droom kan worden geïnterpreteerd als de mogelijkheid om dingen te onderscheiden.


Rijden

Als je met de auto rijdt in je droom tegen een hoge snelheid, betekent dit dat je meer eenvoudig nodig hebt in je leven. Als de remmen niet werken, verwijst dit naar het feit dat je leven momenteel ingewikkeld is en dat het allemaal een beetje te veel is op dit moment.


Rinkelen

Als je droomt over rinkelende bellen betekent dit dat je niet langer meer gelooft in je voormalig geloof of gewoonten.


Roeien

Wanneer je droomt dat je peddelt of roeit betekent een langzame verandering van je emotionele bewustzijn .


racecar

Als je een sportauto ziet in je droom betekent dit dat je een open geest hebt en dat je nog een tijdje zal doorgaan met je snelle levensstijl.


reizen

Dromen over (verhuizen naar of reizen in) het buitenland wordt op twee manieren verklaart. Als dit nu je situatie is dan staat het waarschijnlijk voor de emoties die je hierbij ervaart. De andere verklaring is dat je je vleugels moet uitslaan om nieuwe dingen te ervaren in je leven.


rijkdom

Als je in je droom veel overvloed en rijkdom ervaart dan betekent dat enthousiasme en positiviteit. Tegelijkertijd wijst dit erop dat je voorzichtig moet omgaan met je energie en middelen. Onderzoek ook of achter dit gevoel een behoefte voor acceptatie zit.


Wat betekent mijn droom?

Als je specifiek naar het onderwerp van je dromen wilt zoeken dan kun je het droomwoordenboek van de waarzegger gebruiken. Daarnaast biedt de waarzegger ook de 'Dromen verklaren' optie. Hier kun je je droom uitschrijven en op basis hiervan geeft de waarzegger uitleg over je droom.


Om zo goed mogelijk je droom te verklaren dien je zoveel mogelijk van je droom hieronder op te schrijven. De waarzegger kan dromen verklaren op basis van de thema's die jij noemt. Gebruik je eigen oordeel bij het interpreteren van deze 'dromen verklaren' optie. Jouw droom is namelijk uniek en jij bent de enige die uiteindelijk je dromen kan verklaren. De waarzegger geeft je enkel wegwijzers!


Klik op een letter om naar een specifiek thema van je dromen te zoeken. Ontdek wat je droom betekent!

 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Terug naar dromen Dromen verklaren