Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Droomwoordenboek & dromen verklaren | Waarzegging.nl

Toekomst voorspellen

Wat betekent mijn droom? Wellicht stel je jezelf deze vraag weleens. Niet vreemd, want iedereen wil graag zijn droom verklaren. De waarzegger legt meer uit wat je droom betekent. Je onderbewustzijn communiceert met je via je dromen. Door je hier bewuster van te worden kun je je dromen beter verklaren.

Aub, like ons op (droomwoordenboek: 5 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen.)Droomwoordenboek beginnend met: "w"

Wandelen, Wandel

Als je naar huis gaat in je dromen betekent dit dat je terugkeert naar innerlijke kracht en comfort. Als je naakt in het openbaar loopt dit geeft dit aan dat je blootgesteld wordt.


Wassen

Als je (je huis) aan het schoonmaken bent in je droom, betekent dit dat je je bewust bent van de waarde van de dingen waarin je vroeger geloofde en ben je klaar om deze los te laten.


De interpretatie van het wassen van je handen betekent dat je aan je relatie moet werken. De interpretatie van het wassen van kleding is dat je geen valse beschuldigingen meer mag maken. Je denkt dat je minderwaardig bent.


Werken, Werk

Als je werkt in je dromen betekent dit dat je actie moet of wil ondernemen.


Winnen, Win

Als je een award wint in je droom betekent dit dat je jezelf meer krediet moet geven voor de dingen die je doet. Goud staat voor spirituele prestaties en zilver voor wereld prestaties.


welvaart

Als je in je droom veel overvloed en rijkdom ervaart dan betekent dat enthousiasme en positiviteit. Tegelijkertijd wijst dit erop dat je voorzichtig moet omgaan met je energie en middelen. Onderzoek ook of achter dit gevoel een behoefte voor acceptatie zit.


wind

Lucht staat voor vrijheid en positieve energie. Het staat ook voor communicatie en je spirituele ontwikkeling.


Wat betekent mijn droom?

Als je specifiek naar het onderwerp van je dromen wilt zoeken dan kun je het droomwoordenboek van de waarzegger gebruiken. Daarnaast biedt de waarzegger ook de 'Dromen verklaren' optie. Hier kun je je droom uitschrijven en op basis hiervan geeft de waarzegger uitleg over je droom.


Om zo goed mogelijk je droom te verklaren dien je zoveel mogelijk van je droom hieronder op te schrijven. De waarzegger kan dromen verklaren op basis van de thema's die jij noemt. Gebruik je eigen oordeel bij het interpreteren van deze 'dromen verklaren' optie. Jouw droom is namelijk uniek en jij bent de enige die uiteindelijk je dromen kan verklaren. De waarzegger geeft je enkel wegwijzers!


Klik op een letter om naar een specifiek thema van je dromen te zoeken. Ontdek wat je droom betekent!

 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Terug naar dromen Dromen verklaren