Kreeft horoscoop 2020

Generieke horoscoop 2020

De gratis horoscoop 2020 van Waarzegging.nl geeft jouw inzicht in wat je kan verwachten in de toekomst en welke thema’s belangrijk zijn. Afgelopen jaar voorspelden we een uitdagend jaar waarin liefde, medelevend en wederzijds begrip een sleutel tot succes waren. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen acties en positieve pro-activiteit werden ook genoemd als manieren om je uitdagingen waarmee je geconfronteerd werd in 2019 te overwinnen. We hopen dat onze gratis horoscoop handig was voor jou en dat je wat hebt kunnen leren en jezelf meer hebt kunnen ontwikkelen.


Het jaar 2020 zal volgens jouw gratis horoscoop het jaar van overpeinzing voor alle sterrenbeelden zijn. In een wereld die altijd in beweging is, nemen we niet vaak de tijd om stil te staan en te reflecteren. Maar om progressie te maken in de toekomst, moet je weten waar je naar toe gaat en waarom je daar naar toe wilt gaan. Dus beschouwen van en verbinden met je eigen verlangens zijn noodzaak.


Zoals je in 2020 zal ontdekken, meer mensen stellen zich open voor spirituele invloeden zoals horoscopen, life coaching of andere methodes van zelf-ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen acties wat zal leiden tot positieve verandering overal in de wereld. Ze zullen ook proberen om meer bewust te leven en tijd te nemen om te verbinden met zichzelf. Ze weten dat door het hebben van een ware connectie met zichzelf, ze kunnen verbinden met anderen en misverstanden en onnodige pijn kunnen overwinnen. Alle sterrenbeelden die op dit toekomstige pad van zelf-ontwikkeling zijn begrijpen dat anderen ook hun eigen problemen hebben. Omdat ze dat begrijpen, behandelen ze anderen op een zachtaardige en niet veroordelende manier. Per slot, ze realiseren dat we allemaal mensen met onze eigen verhalen en ons eigen weg zijn.


Jammer genoeg zijn er nog steeds een hoop mensen die minder bewust zijn van hun eigen gedrag en minder verantwoordelijkheid voor hun eigen acties nemen. In plaats daarvan geven ze anderen de schuld voor hun eigen verdriet of woede. We hebben dit allemaal meegemaakt op een of andere manier. Je gratis horoscoop adviseert alle sterrenbeeld om in de toekomst te onthouden dat niemand anders je emoties kan controleren. Je hoeft je niet verdrietig te voelen wanneer een vriend iets doet wat je niet leuk vindt; je kiest ervoor om je verdrietig te voelen. Alles is een keuze en wanneer je dit eenmaal zult zien, kan je kiezen om te reageren op een andere manier. Het is ook goed om te onthouden dat het eerste slachtoffer van je woede jijzelf bent. Dit is deel van de universele wetten van de natuur, ‘wat je ontkent blijft bestaan’. Ter wille van jezelf, laat het los, dit zal jezelf en anderen helpen.


Je gratis jaarhoroscoop 2020 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen. Daarom, stelt de waarzegger aan alle Sterrenbeelden voor om:

  • Neem tijd om te verbinden met jezelf. Voor sommige mensen helpt meditatie maar een fijne avondwandeling, yoga of een kop thee drinken kan ook werken. Doe wat voor jouw werkt. Als de connectie met jezelf goed is, zal je merken dat je connectie met anderen ook meer diepgaand is.
  • Reflecteer en aanschouw. Neem een stap terug en kijk eens naar jezelf en naar je leven. Ben je gelukkig met de dingen die je doet? Besteedt je tijd aan de dingen die het belangrijkste voor jou zijn? Zo niet, wat moet er veranderen in de toekomst?
  • Laat meer liefde & geduld aan jezelf en anderen zien. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2020 nog specifieke adviezen voor jouw sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:


Kreeft 2020

Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Kreeft is. Kreeft is het vierde sterrenbeeld en staat voor intuïtieve actie. De Kreeft horoscoop geeft aan dat balans noodzakelijk is in 2020. Als je in balans bent zal je Kreeft energie je sterke persoonlijkheid naar buiten brengen dat op iedereen een positieve impact zal hebben.


In het algemeen vertegenwoordigt het sterrenbeeld Kreeft personen die intuïtief zijn en erg beschermend. Zij voelen heel goed aan wat mensen in hun omgeving nodig hebben. Als een Kreeft in een goede bui is, is deze heel sympathiek en geweldig gezelschap. Maar wanneer een Kreeft in een slechte bui is kan hij erg humeurig en besluiteloos worden. Hun wil om te beschermen kan in dat geval overgaan in bezitterigheid wat misschien niet gewaardeerd wordt door hun omgeving.


De gratis horoscoop voorspelt dat in 2020 jouw Kreeft horoscoop afscheid moet nemen van sommige oude gewoontes en plaats moet maken voor nieuwe. Je kan het moeilijk vinden om je oude gewoontes achter te laten. Onthoudt dat het leven altijd veranderd en dat er altijd een tijd komt dat je afscheid moet nemen en door moet gaan. Het is ok als het loslaten onaangenaam voelt. Accepteer dat gevoel, observeer alleen, reageer niet. Wanneer je volledig kan accepteren wat het is, zul je realiseren dat er ruimte is voor iets nieuws. Misschien een nieuwe baan, een nieuwe vriendschap, een nieuwe hobby of iets anders, de mogelijkheden zijn eindeloos in 2020!


Vrienden & Familie horoscoop Kreeft 2020

Mensen met Kreeft als sterrenbeeld staan bekend om hun medeleven, inspiratie en sympathie. Ze hebben een sterke intuïtie wat handig is als het aankomt op relaties met anderen. Ze weten intuïtief wat mensen nodig hebben en hun medeleven maakt hen geweldige mensen om om je heen te hebben. Aangezien voor hen veel dingen behoorlijk helder zijn dankzij hun goed ontwikkelde intuïtie, hebben ze moeite om te begrijpen dat anderen de oplossing misschien niet zien. Dit kan lijden tot ongeduld en een slecht humeur van de Kreeft. Je gratis horoscoop adviseert jou om te accepteren dat mensen verschillend zijn, Kreeft. Wat werkt voor jou betekent niet gelijk dat het zou moeten werken voor een ander. Als je werkelijk medelevend bent dan support je de ander in alles wat ze kiezen. Oefen in 2020 je ware medeleven en geduld en je zult zien dat dit zal leiden tot een diepere connectie met de ander.


Liefdeshoroscoop Kreeft 2020

De horoscoop van de Kreeft staat voor het hebben van een warm hart en medelevend zijn. Je volgt je intuïtie en je zorg voor anderen is enorm. Soms word je te overbezorgd. Let op dat het de ander niet onderdrukt in het doen van de dingen die hij of zij graag doet. Liefde is ook vrijheid geven aan de ander en vertrouwen dat je partner ook weet wat juist is. Het zit je soms dwars dat anderen denken wat juist is of wat ze denken dat je moet doen in je relatie. Je voelt dat je je acties uit moet leggen of anderen op hun gemak moet stellen dat jij en je partner dingen overdacht hebben. Wees moedig en vertrouw dat jij en je partner weten wat het beste is. Laat het los, Kreeft. Je bent niet verantwoordelijk voor de angst of twijfels van anderen. Laat de controle los en je zult merken dat de liefde vrij zal stromen, zegt jouw gratis horoscoop 2020.


Quote Liefdeshoroscoop Kreeft 2020

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2020.

Liefde is de schoonheid van de ziel


Saint Augustine


Carriere horoscoop Kreeft 2020

Het sterrenbeeld Kreeft geeft aan dat je klaar bent voor een nieuwe uitdaging in 2020. Net als vorig jaar lijkt het erop dat de Kreeft zich graag creatief wilt uitdrukken. Gebruik verder je vaardigheden om goed met andere mensen om te gaan. Neem de tijd om vanuit rust te kijken naar wat er gaande is voordat je beslissing maakt, hierdoor worden je beslissingen beter. Richt je op wat echt belangrijk is voor jezelf vanuit een spiritueel perspectief. Dit is breder dan enkel geld te verdienen, alhoewel dat uiteraard heel belangrijk is. Wat zijn andere bijdragen die jij wilt leveren aan de wereld en je carrière? Als je deze drijfveren weet van jezelf zul je meer genieten van je werk volgens je jaarhorscoop 2020.


Gezondheidshoroscoop Kreeft 2020

Het sterrenbeeld kreeft geeft veel goede wil aan op het gebied van gezondheid en tegelijkertijd is er ook een neiging in 2020 om nu echt aan je intenties te gaan werken met meer discipline dan voorheen. Begrijp dat je gezondheid en de balans tussen mind, body en soul heel belangrijk zijn en je veel voordeel zullen bieden. Je jaarhoroscoop 2020 adviseert je om anderen te vinden om samen je gezondheidsdoelstellingen te bereiken. Het sterrenbeeld Tweeling is ook op zoek, wellicht kom je er 1 tegen. Natuurlijk moet er geen voorkeur zijn voor 1 specifiek sterrenbeeld, dit mag nooit het geval zijn volgens jouw horoscoop.


Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!